MATCH! Theater de Kampanje zet zich in voor de Zwemvereniging Marsdiep

29 maart 2024

Ter ere van het 100-jarig bestaan van de Zwemvereniging Marsdiep, zamelt Gert-Jan Wit geld in om het oudste zee zwembad van Nederland nieuw elan te geven en klaar te maken voor nog eens 100 jaar. Afgelopen jaar volbracht Gert-Jan Wit succesvol de kanaaloversteek van Dover naar Calais. Deze overtocht is prachtig in beeld gebracht door documentairemaker Jasper Sauer. De vertoning van documentaire DE OVERSTEEK wordt in Theater de Kampanje in premiere genomen.

Kim Smit, ook lid van de Matchgroep van de Helderse Uitdaging, zette zich namens Theater de Kampanje in om de premiere tot in de puntjes te organiseren. Gert-Jan Wit over de match: “De kampanje heeft ons geholpen met het organiseren en vormgeven van de première.” De opbrengst van de avond gaat in zijn geheel naar Zeezwembad het Marsdiep, zoals gezegd het oudste zeezwembad van Nederland dat dit jaar zijn 100 jarig bestaan viert.

Een inspirerende avond en het oudste zeezwembad van Den Helder ondersteunen? Bestel dan je kaarten  voor de premiere op 18 april a.s. via deze link.

 

Deel het bericht:
"MATCH! Theater de Kampanje zet zich in voor de Zwemvereniging Marsdiep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven