MATCH! Succesvolle Stadscamping mede dankzij vele matches Helderse Uitdaging

31 juli 2023

De pop-up Stadscamping Den Helder is weer afgebroken en opgeruimd. Mede dankzij de vele matches die werden gelegd dankzij de Helderse Uitdaging, was de pop-up camping ook dit jaar weer een groot succes!

Als proef hebben ze dit jaar onbeperkt wifi gekregen voor de vrijwilligers van Ghost Central Automatisering. Dit is zo goed bevallen, dat ze dit volgend jaar gaan uitbreiden met wifi voor alle kampeerders!

Suikerspinnen en popcorn

Met de opbrengst van de haring veiling van Van Keulen Makelaars hebben ze, naast de lekkere maaltijden verzorgd door Maritza Daniel, een suikerspin en popcorn machine gekocht.

Bingoprijzen

Dankzij de vele donaties van Helderse ondernemers hadden ze een fantastische kinder- en muziekbingo, met heel veel prijzen waardoor iedereen heeft wat gewonnen.

Eten en spelen

De foodtruck van Scholen aan Zee voor de uitgifte van maaltijden en het maken van scrambled eggs en toast was top! Ook de bumperballs waren een succes. Verder zijn ze door Scholen aan Zee verwend met Rocky Roads, bingoprijzen en andere spellen.

Theater de Kampanje verzorgde met hun restaurant Stoom een overheerlijke maaltijd voor alle campinggasten. Het eten was fantastisch en iedereen heeft er van genoten.
Djembee percussie- en dansworkshop van Mariska
Iki yoga met SandraSpringkussen en DJ-booth

Helder Vastgoed Onderhoud had hun springkussen beschikbaar gesteld en hun foodtruck, die was omgebouwd tot een heuse DJ wagen!Deel het bericht:
"MATCH! Succesvolle Stadscamping mede dankzij vele matches Helderse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven