MATCH! Student ROC geplaatst voor stage bij Camping de Nollen

23 juni 2021

ROC Kop van Noord-Holland zoekt bedrijven of organisaties waar hun e-commerce studenten aan de slag kunnen. Stageplaatsen voor MBO E-commercemanagers niveau 4 zijn namelijk erg gering in de Noordkop. Veel bedrijven reageren afwijzend, omdat zij nog geen uitgebreide online omgeving ontwikkeld hebben. Maar dat hoeft geen dealbreaker te zijn.

Ook buiten Den Helder enthousiaste reacties!

De Helderse Uitdaging deed een oproep voor deze vraag op de socialmediakanalen, in de nieuwsbrief én maakte een persbericht! En daar werd gelijk op gereageerd. Eén van de bedrijven die zich meteen enthousiast aanmeldde was Camping De Nollen. Weliswaar geen Helders bedrijf, maar zagen de oproep voorbij komen en stonden zeker open voor een samenwerking. De camping is momenteel druk in ontwikkeling en zeer actief online. Ze hebben een stel enthousiaste praktijkbegeleiders die graag met de studenten aan de slag gaan. Er is een super leuke match gemaakt met de 17-jarige Nick Schutten, die de opleiding e-commercemanager in Den Helder volgt. “Ik heb deze opleiding gekozen omdat, ik erg benieuwd was naar deze opleiding die net nieuw was. Dit schooljaar en aankomend schooljaar loop ik stage op Camping De Nollen in Callantsoog. Een gevarieerde stage met allemaal verschillende opdrachten; van het maken van een website voor de horeca, een webshop voor de take-out en een contentkalender.”

Ook interesse in een stagiair die jouw bedrijf verder kan helpen?

Het ROC is nog steeds op zoek naar een samenwerking met bedrijven, waarin zij de online omgeving gaan opbouwen en uitwerken, in ruil voor een door een praktijkopleider begeleide stageplaats. Stageplaatsen bij bedrijven, waar de online omgeving al volledig is opgebouwd en draaiende is, zijn natuurlijk ook van harte welkom.

[button link=”https://helderseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/10757-op-zoek-naar-stageplaatsen-e-commercemanager-mbo-niveau-4/” type=”big”] Bekijk de vraag en het aanbod van ROC Kop van Noord-Holland en meld je aan![/button]

Deel het bericht:
"MATCH! Student ROC geplaatst voor stage bij Camping de Nollen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven