MATCH! Stageplek bij Citymarketing Den Helder voor ROC student Meacheline

29 juni 2021

ROC Kop van Noord-Holland zoekt bedrijven of organisaties waar hun e-commerce studenten aan de slag kunnen. Stageplaatsen voor MBO E-commercemanagers niveau 4 zijn namelijk erg gering in de Noordkop. De Helderse Uitdaging deed een succesvolle oproep, waar ook Citymarketing Den Helder op reageerde.

Aan de slag bij Citymarketing Den Helder

De 24-jarige Meacheline Carmelia is na het afronden van haar vorige opleiding Veiligheid en Vakmanschap gaan werken als interieurverzorgster, productiemedewerker en magazijnmedewerker. Maar ze miste toch beetje haar ‘roeping’, dus ging ze naar de open avond van het ROC in Den Helder. Ze kwam de opleiding E-commercemanager tegen en het trok haar gelijk aan! “Inmiddels weet ik dat ik over ga naar het tweede leerjaar en ik ben nog steeds tevreden met mijn keuze. Ik vind het interessant dat ik stage mag lopen bij Citymarketing Den Helder, want ik wist nog niet wat deze organisatie precies deed. Maar nu weet ik dat zij op het gebied van online en offline marketing super actief zijn. Naast het bijhouden van de Citymarketing website, heb ik al kennismakingsgesprekken en een persmoment van SAIL bijgewoond. Ik ben dus al online als offline actief geweest!”

Ook interesse in een stagiair die jouw bedrijf verder kan helpen?

Het ROC is nog steeds op zoek naar een samenwerking met bedrijven, waarin zij de online omgeving gaan opbouwen en uitwerken, in ruil voor een door een praktijkopleider begeleide stageplaats. Stageplaatsen bij bedrijven, waar de online omgeving al volledig is opgebouwd en draaiende is, zijn natuurlijk ook van harte welkom.

[button link=”https://helderseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/10757-op-zoek-naar-stageplaatsen-e-commercemanager-mbo-niveau-4/” type=”big”] Bekijk de vraag en het aanbod van ROC Kop van Noord-Holland en meld je aan![/button]

Deel het bericht:
"MATCH! Stageplek bij Citymarketing Den Helder voor ROC student Meacheline"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven