MATCH! Slot Reclame draagt ‘steentje bij’ aan initiatief Kunsthal 45/Kunstuitleen

6 juli 2021

Met veel geraas en in een wolk van stof heeft “de Paddenstoel” in de Beatrixstraat het loodje gelegd. Het voormalige V&D-pand krijgt de bestemming woningbouw (Het Warenhuys) en ook kunst krijgt een plek! Kunsthal 45 en de Kunstuitleen gaan in de kelder een inspirerende, educatieve en laagdrempelige culturele ruimte inrichten, waar nieuwe initiatieven zich kunnen ontplooien: ‘Kunst in de Kelder’.

Steentje bijdragen aan cultuur in Den Helder

De Kunstuitleen en Kunsthal45 hebben een actie bedacht om geld in te zamelen voor ‘Kunst in de Kelder’. Wie een aandenken aan de Paddenstoel wil hebben, kan een herinneringssteentje van de Paddenstoel in een mooie geschenkverpakking aanschaffen. Maar de geschenkverpakking moest nog wel geregeld worden en daarvoor werd een aanvraag gedaan bij de Helderse Uitdaging. Die werd gelijk opgepakt door Bob Slot, eigenaar van Slot Reclame. Bob: “Toen ik werd benaderd door de Helderse Uitdaging of ik iets kon betekenen in deze aanvraag was ik meteen enthousiast. Wij hebben de geschenkverpakking van de steentjes en de bedankkaartjes gerealiseerd. Het resultaat is echt mooi geworden. Op deze manier dragen wij “een steentje bij” aan het initiatief ‘Kunst in de Kelder’ en ik wens de dames veel succes met de verkoop ervan!”

De steentjes zijn te koop op de Helderse Juttersmarkt, voor een bedrag van € 10. Daarnaast zijn ze, zolang de voorraad strekt, ook te koop in Kunsthal 45, De Kunstuitleen en bij de Citymarketing Experience Store op de hoek van de Spoorstraat/Julianaplein.


Foto 1: Darnell Kreeft (Slot Reclame) samen met initiatiefnemers Linda Rose Smit en Wiltrude Turnhout voor ‘de Paddestoel’. Foto George Stoekenbroek. Foto 2: Linda Rose Smit met Bob Slot (Slot Reclame) op de eerste Juttersmarkt, met het gapende gat van ‘de Paddestoel’ op de achtergrond.

Deel het bericht:
"MATCH! Slot Reclame draagt ‘steentje bij’ aan initiatief Kunsthal 45/Kunstuitleen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven