MATCH! Terras Odensehuis Den Helder opgeknapt

5 juli 2023

Odensehuis Den Helder beleefde een succesvolle Beursvloer. Vaak is een match een kwestie van één vrager en één gever, maar rond het terras van ons Odensehuis kwamen meer partijen samen. 

Plantenbakken dankzij Aannemersbedrijf Gerard Borst

Het terras werd  opgefleurd door plantenbakken op poten, die gemaakt en afgeleverd werden door Aannemersbedrijf Gerard Borst, Tim Peters kwam ze zelf brengen. Gevuld met mooie rode geraniums waren ze niet te missen. In de toekomst kunnen ze ook worden ingezet voor het zelf kweken van bijvoorbeeld kruiden of aardbeien.

Helpende handen dankzij Stichting Present

Een groep van 17 Oekraïense jongeren, die in Den Helder was vanuit de Xperience van Jong Present, kwam op bezoek bij het Odensehuis. Zij hebben de mouwen opgestroopt en geholpen met het straatwerk aan het terras; tegels en zand sjouwen en waar nodig onkruid verwijderen. Verder ruimden ze de overvolle garage uit, waarna de spullen door Present werden afgevoerd naar diverse (her)bestemmingen. Ook plaatsten de jongens en meisjes een mooi schapenhek om het terras, om een gevoel van geborgenheid te vergroten.Nuttige dag voor jong en oud

Na al dat harde werken werden er ook nog door deelnemers en vrijwilligers van Odensehuis Den Helder en de jongeren pannenkoeken gebakken, die samen werden gegeten. ’s Middags werden er spelletjes gedaan, maar vooral keek oud en jong met elkaar terug op een nuttige maar ook heel fijne en zonnige dag.

Odensehuis Den Helder is blij met alle steun die vanuit de samenleving ontvangen wordt om dit belangrijke inloophuis open te houden.

Deel het bericht:
"MATCH! Terras Odensehuis Den Helder opgeknapt"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven