MATCH! Laptop voor Tennisvereniging Julianadorp

21 juni 2023

Tennisvereniging Julianadorp diende een aanvraag in: “Wij zoeken één of twee goede laptops om te gebruiken door diverse commissies binnen onze vereniging. Kunnen jullie ons helpen?” Ja dat kan de Helderse Uitdaging zeker!

Partner ICT vanaf Morgen

Er werd meteen contact opgenomen met partner ICT vanaf Morgen. Eén van de werkzaamheden van deze social enterprise is het refurbishen van laptops en computers. Deze kunnen dan onder andere ook weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen, zoals voor Tennisvereniging Julianadorp. Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen zei meteen: “Dat gaan we regelen!” Adrie Vermeulen heeft de laptop inmiddels in ontvangst genomen en is er erg blij mee!

Heb jij als bedrijf, organisatie of particulier afgeschreven hardware dat niet ouder is dan 4 jaar? Niet weggooien, maar meld dit bij de Helderse Uitdaging. Stuur een e-mail naar info@helderseuitdaging.nl en wij zorgen ervoor dat de spullen worden opgehaald.

Het laatste nieuws

Stevens Vastgoed lid van Club van 100

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! Stevens Vastgoed heeft zich ook aangesloten bij onze Club van 100! Esther Stevens zag de Club van

Scroll naar boven