MATCH! Grabowsky uit Den Haag maakt Helderse organisaties blij

20 december 2021

Wensley Wallé, werkzaam bij Grabowsky in Den Haag (www.grabowsky.com) en woonachtig in Den Helder, reageerde op een openstaande aanvraag die al vele maanden open stond. We waren namelijk op zoek naar een koelvitrinekast voor een maatschappelijke organisatie. Die hadden zij wel, want ze gingen verhuizen en de koelvitrinekast ging niet mee. Navraag leerde echter dat deze organisatie al voorzien was, waardoor Wensley het aanbood voor een andere organisatie. Ook bood hij verstelbare bureaus aan die niet meegingen met de verhuizing. Het was een last minute aanbod met slechts een dag reageertijd, maar dat maakte voor Huize Lindeboom Recycling en Noorderhaven ‘s Heerenloo niet uit. Zij reageerden meteen!

Bureaus voor Huize Lindeboom Recycling in Julianadorp

Huize Lindeboom Recycling was ontzettend blij met het aanbod van 10 verstelbare bureaus! Nu kunnen al hun cliënten ergonomisch werken aan een eigen bureau. Wensley heeft zelf de bureaus opgehaald uit Den Haag en bezorgd. Wauw, wat een topservice!⁠

Bureau en koelvitrinekast voor Noorderhaven ‘s Heerenloo in Julianadorp

Ook de repro afdeling van Noorderhaven ‘s Heerenloo, waar ze samen met verstandelijk gehandicapten drukwerk maken, kon wel een nieuw bureau gebruiken. En de koelvitrinekast was super handig voor hun kaarsenmakerij. Daarin kunnen ze de kaarsen koelen, zodat ze makkelijker uit de mal gaan. Ook hier kwam Wensley de spullen langs brengen. Echt een topper! ⁠Als dank kreeg hij een mooie Lange Jaap kaars!

Bedankt Wensley Wallé van Grabowsky voor deze mooie matches! ?

Deel het bericht:
"MATCH! Grabowsky uit Den Haag maakt Helderse organisaties blij"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven