MATCH! Aanbod Rabobank komt goed terecht

16 juni 2022

Rabobank Noord-Holland Noord had weer mooi aanbod beschikbaar gesteld voor verenigingen en stichtingen in de gemeente Den Helder.

Sportkleding voor COA Den Helder
Bij het eerste sportkledingaanbod van de Rabobank was het COA al ontzettend blij dat ze een doos vol kregen. Maar Rabobank had nog meer en ook daar waren ze enorm blij mee!

Koelbox voor Zeekadetkorps Den Helder
De mega koelbox is heel blij in ontvangst genomen door Zeekadetkorps Den Helder! Als zij met hun korps varen met de LCA, willen zij de bemanning een koude lunch mee kunnen geven. Dat heeft de Rabobank voor hen mogelijk gemaakt! En zoals te zien is, kan er een Zeekadet aan eten mee 🙂

Het Zeekadetkorps Den Helder is een watersportvereniging voor jeugd vanaf 9 jaar. Elke zaterdag hebben zij verschillende activiteiten als zeilen, roeien, knopen, splitsen, maar ook onderhoud plegen aan het eigen materiaal en de jeugd daar het nut van in te laten zien. EN ze organiseren elk jaar een kamp waarbij ze varend naar verschillende locaties gaan. Hierbij proberen zij jeugd te enthousiasmeren om hun toekomst voort te zetten in de Nautische/Technische wereld.

Deel het bericht:
"MATCH! Aanbod Rabobank komt goed terecht"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven