Maak kennis met onze nieuwe matchgroepleden!

9 juli 2019

Mooi nieuws! We hebben twee nieuwe matchgroepleden! We verwelkomen Michael van Alderwegen en Jacco Kat. Nu hebben we nu 16 ondernemende mensen in de matchgroep. Wie volgt?

Michael van Alderwegen is officier bij de Koninklijke Marine en uitgeleend aan Tech@Connect. Hier werkt hij namens de vier kop gemeenten aan de arbeidsmarkt opgave techniek. Op dit moment is hij ook aan de slag met het Helders perspectief, waarmee hij met vooruitdenkers een gezamenlijk verhaal voor en over de stad vertelt. En tot slot zet hij zich in voor Suns Assist. Hiermee enthousiasmeren zij jongeren, ouderen en andere doelgroepen om gezond te leven en te bewegen. Een man met vele gezichten en een groot netwerk en die hebben wij er graag bij in onze matchgroep! “Ik zie dat er in Den Helder steeds meer mensen opstaan om dingen te doen, dingen te organiseren en concrete resultaten te boeken. De Helderse Uitdaging is hiervan een sterk voorbeeld. De eenvoudige opzet spreekt mij aan. Snel en doeltreffend, met grote impact voor degene aan wie het tegemoet komt. Ik hoop dat mensen mij weten te vinden wanneer zij ondersteuning nodig hebben of wanneer zij iets hebben waar een ander bij gebaat is.”

Jacco Kat is Albert Heijn Franchiser in winkelcentrum SchootenPlaza én onze nieuwste aanwinst in de matchgroep! “De Helderse Uitdaging is een mooi initiatief. Ieder lid heeft weer zijn eigen expertise, hierdoor kan je vaak zonder financiële middelen toch veel regelen. Ik hoop dat ik hier iets aan kan toevoegen. Ik denk dat we veel mensen kunnen helpen. Door met een groep samen te werken en verbinding te maken, kan je grote projecten realiseren.”

Deel het bericht:
"Maak kennis met onze nieuwe matchgroepleden!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven