Maak kennis met ons nieuwste matchgroeplid: Sebastiaan Horn

2 juli 2020

Wie ben je:
Mijn naam is Sebastiaan Horn en ik ben 37 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk niet uit Den Helder maar sinds ik hier woon heb ik mijn hart verpand aan deze prachtige stad. Ik woon samen met mijn dochter Yada en partner Edith. Ik ben trots lid van de Nederlandse Tafelronde en daarnaast ook Vrijmetselaar.
Waar werk je:
Na jarenlang als gerechtsdeurwaarder werkzaam te zijn geweest ben ik onlangs voor mezelf begonnen als adviseur: SHO Consultancy. Mijn focus ligt vooral op juridisch advies, debiteurenbeheer en managementwerkzaamheden voor o.a. de vastgoedmarkt. Daarnaast zullen veel mensen mij kennen als de ‘Helderse Durfsporter’; marathons, triathlons, zwemoversteken; niets is mij te gek. Door middel van deze sportieve uitdagingen haal ik regelmatig geld op voor goede doelen en verzorg ik tevens coachingstrajecten.
Waarom zit je in de matchgroep van de Uitdaging:
Ik zit in de matchgroep van de Uitdaging omdat ik graag meehelp om Den Helder een stukje mooier te maken. Een stukje mooier in de zin van aardig zijn voor elkaar en elkaar helpen waar we kunnen. Als iedereen zijn of haar steentje hier aan bijdraagt kunnen we met elkaar hele mooie dingen bereiken. Omdat ik met mijn werk als consultant maar ook door middel van mijn sportieve activiteiten in aanraking kom met veel verschillende mensen hoop ik de kans op succesvolle matches te kunnen vergroten. Dit is in ieder geval waar ik mij optimaal voor zal inzetten.
Wat maakt voor jou de Uitdaging bijzonder:
Het feit dat stuk voor stuk betrokken (lokale) ondernemers met een groot netwerk die zich belangeloos inzetten voor de maatschappij maakt voor mij dat de Helderse Uitdaging een mooi en bijzonder concept is. Doordat het bereik groot is en creativiteit niet geschuwd wordt worden er veel mensen geholpen door de Uitdaging, zonder dat hier verder kosten bij komen kijken. Het feit dat alles namelijk met gesloten beurs gaat maakt de Helderse Uitdaging in mijn optiek extra bijzonder.
Wat zou jij met de uitdaging willen bereiken:
Natuurlijk zou ik voor zoveel mogelijk succesvolle matches willen zorgen, maar laat ik ook realistisch blijven. Al kan ik maar 1 iemand helpen is mijn doel al geslaagd. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om iets te doen voor de Helderse inwoners. Daar zet ik graag mijn kennis en kunde voor in, alsook mijn netwerk. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de andere teamleden mooie dingen te kunnen doen namens de Helderse Uitdaging.

Deel het bericht:
"Maak kennis met ons nieuwste matchgroeplid: Sebastiaan Horn"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven