Maak kennis met het bestuur van de Helderse Uitdaging

1 februari 2019

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Het bestuur van de Helderse Uitdaging bestaat uit Karin van Harteveld, Robbert Waltmann, Greet Kolhorn en Mark Poldner.

Karin van Harteveld, voorzitter van de Helderse Uitdaging. Ze draagt de Helderse Uitdaging een zeer warm hart toe: “Wat een prachtig initiatief is de Helderse Uitdaging! Met veel voldoening zit ik in het bestuur. Wat ik mooi vind aan de Uitdaging is dat bedrijven en verenigingen samen op zoek gaan naar oplossingen. Een mooie vorm van sociaal ondernemerschap. Dit sluit ook prachtig aan bij de visie van de Rabobank ‘samen bereik je meer dan alleen’, waar ik werkzaam ben als directeur Vermogensmanagement. Maatschappelijke organisaties weten ons steeds vaker te vinden. Ik ervaar ook dat maatschappelijk betrokken ondernemen in Den Helder hoog in het vaandel staat. Bedrijven bieden steeds vaker materialen, middelen en menskracht aan voor verenigingen en stichtingen. Daar word je toch blij van! Ik hoop dat we in 2019 een succesvolle beursvloer gaan organiseren waar veel verenigingen en stichtingen mooie matches kunnen maken met ondernemers die hun producten en diensten aanbieden.”

Robbert Waltmann, penningmeester van de Helderse Uitdaging. Hij is erg betrokken bij het welzijn van de Helderse samenleving en zet zich daarom in om goede matches tussen het bedrijfs- en verenigingsleven te maken, zodat er samen meer bereikt kan worden. “De samenwerking tussen de Helderse Uitdaging en Droomstatus, waarbij statushouders geholpen werden bij hun eerste stappen naar werk, vond ik zeer inspirerend. In 2019 gaan we met een nieuw project aan de slag! Samen met meerdere organisaties zijn we aan het kijken hoe we in Den Helder een vuist kunnen maken tegen armoede. Dit zijn ingewikkelde processen maar als 1 op de 6 kinderen in Den Helder in armoede opgroeit dan wil je graag je steentje bijdragen.”

 

Greet Kolhorn-Blijleven, secretaris van de Helderse Uitdaging. Ze is gepensioneerd, (ex) hoofdverpleegkundige en (ex) gemeenteraadslid. Door haar achtergrond en de vele bestuursfuncties die ze heeft bekleed, kent ze veel mensen, stichtingen en organisaties en heeft Greet een verbindende rol. “Ik was blij dat wij via mijn contacten met Gerda Geurtsen (oprichter van de Nederlandse Uitdaging) ook in Den Helder een Uitdaging konden opstarten. Wat mij aanspreekt aan de Helderse Uitdaging is dat we samen met maatschappelijk betrokken ondernemers een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in Den Helder en Julianadorp. Ik hoop dat veel organisaties en stichtingen ons weten te vinden zodat de Helderse Uitdaging veel matches gaat maken. We willen er zijn voor diegene die zich wil inzetten voor de Helderse samenleving en daarbij hulp kan gebruiken in welke vorm dan ook.”

 

 

 

Mark Poldner, voorzitter tijdens de oprichting en nu bestuurslid bij de Helderse Uitdaging. Hij vindt het erg leuk om kennis en ervaring te delen en contacten op te bouwen en te onderhouden. “Ik ben ruim 7 jaar namens de Rabobank via de ondernemersnetwerken in de regio intensief betrokken geweest bij de economische ontwikkeling van Den Helder. Mijn eigen uitdaging is om initiatieven en behoeften van verenigingen en stichtingen te verbinden met het bedrijfsleven en zo samen te bouwen aan het welzijn in onze gemeenschap. In 2019 hoop ik samen met het bestuur en onze nieuwe manager een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke ontwikkelingen in Den Helder.“

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deel het bericht:
"Maak kennis met het bestuur van de Helderse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven