Leerlingen Meerwerf Basisscholen genieten van overheadprojector dankzij Goederenbank

16 december 2020

Soms kan het snel gaan met aan aanvraag. Meerwerf Basisscholen deed een aanvraag voor ‘oldskool’ overheadprojectoren, die zij gebruiken ter verrijking van hun onderwijsaanbod op creatieve en onderzoekende wijze. Een aanvraag waarvan wij dachten dat die niet zo makkelijk te realiseren was. Niets was echter minder waar.

Stichting Goederenbank Den Helder helpt!

Nog geen uur nadat we de oproep op onze social media kanalen hadden geplaatst ontvingen we al een reactie van Stichting Goederenbank Den Helder. Zij hadden precies zo’n ‘oldskool’ overheadprojector liggen en die mocht Meerwerf de volgende dag meteen op komen halen. Mooi om te zien dat ook stichtingen elkaar helpen op deze manier.

Samuel van Sandijk, eigenaar Stichting Goederenbank: “Wij zijn al meerdere keren door de Helderse Uitdaging geholpen met onze aanvragen. Zo hebben zij een fietsenrek, laptop en een ladder voor ons gerealiseerd. Dan is het toch mooi om iets terug te kunnen doen op deze manier.”

Wietske Wijnants, Clusterdirecteur Meerwerf Basisscholen: “Echt super dat wij zo snel twee overheadprojectoren tot onze beschikking hadden. Zoals je op de foto’s ziet, zijn ze meteen volop gebruikt! We zijn er heel blij mee :).”

Deel het bericht:
"Leerlingen Meerwerf Basisscholen genieten van overheadprojector dankzij Goederenbank"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven