Kerstcadeau voor Helderse Uitdaging van de SUNS

15 december 2021

De Helderse Uitdaging prijkt al enige seizoenen op de voorkant van het shooting shirt van de Den Helder SUNS. Uit handen van SUNS hoofdcoach Peter van Noord ontving onze manager Cyril Kraak een door de spelersgroep getekend shooting shirt van vorig seizoen dat een mooi plaatsje krijgt in sportcentrum Quelderduyn.

“De SUNS organisatie is er trots op maatschappelijk partner te zijn van de Helderse Uitdaging en vindt het heel belangrijk dit te ondersteunen. Ook onze stichting heeft tot nu toe tweemaal succesvol een beroep gedaan op de Helderse Uitdaging. Daarom willen wij ook iets terug doen voor de Helderse samenleving en leveren wij graag een bijdrage aan de Beursvloer in 2022!

Elkaar verder helpen

Manager Cyril Kraak: “De SUNS denken super fijn mee in oplossingen om de Helderse Uitdaging nog beter op de kaart te zetten. Wij vinden het een ontzettende eer om op de shooting shirts te staan. Helemaal omdat speler Mickey Kolhorn ook nauw betrokken is bij de Helderse Uitdaging als matchgroeplid. Zo is de cirkel rond en helpen we elkaar verder!”

Maatschappelijk partner

Den Helder Suns is al twee jaar maatschappelijk partner van de Helderse Uitdaging. Beide organisaties zorgen voor samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het lokale bedrijfsleven. De SUNS verbindt deze partijen middels sport. Als Uitdaging stimuleren wij bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.

Deel het bericht:
"Kerstcadeau voor Helderse Uitdaging van de SUNS"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven