Jongste telg matchgroep maakt mooie matches

18 juni 2020

Hij zit nog maar een paar maanden bij onze matchgroep, maar Mickey Kolhorn heeft al een paar mooie matches gerealiseerd. Via zijn werk komt hij nog wel eens wat goederen tegen, die nog prima te gebruiken zijn, maar anders worden weggegooid. En daar komt Mickey om de hoek kijken, want weggooien doen we niet bij de Helderse Uitdaging.

Gasstel voor Consuminderhuis
Deze week maakt Mickey het consuminderhuis heel erg blij met een gasstel. Ze zijn sinds kort weer open en kunnen die goed gebruiken voor de workshops en cursussen die ze geven!

Houten bakjes voor scholen
En al eerder bood hij mooie houten bakjes aan. Je denkt misschien, wat heeft een organisatie nou aan houten bakjes? Nou, wat dacht je van knutselen! Vandaar dat we meer reacties kregen op dit aanbod dan dat we bakjes hadden. Daarom moesten we loten en hebben Meerwerf basisschool Tuindorp en De Meerpaal zmlk de komende tijd veel knutselplezier!

Deel het bericht:
"Jongste telg matchgroep maakt mooie matches"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Het laatste nieuws

VTC Offerman lid van Club van 100!

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! VTC Offerman heeft zich aangesloten bij de Club van 100! Simone Offerman had de Helderse Uitdaging al meerdere

Scroll naar boven