John van der Graaf nieuw lid van de matchgroep!

25 mei 2023

Als gewaardeerd partner van de Helderse Uitdaging zat Rob Schouten namens Omnyacc in de matchgroep. John van der Graaf heeft het stokje nu overgenomen en we stellen hem graag even voor!

John van der Graaf is een geboren en getogen Heldenaar, getrouwd met Judith en vader van Bas en Anne. In het dagelijkse werkzame leven is hij werkzaam als accountant bij Omnyacc. Drie vragen aan John!

1. Waarom zit je in de matchgroep van de Uitdaging?
De uitdaging vind ik een mooi initiatief, het spreekt mij aan. Met Cyril heb ik ook regelmatig contact gehad de laatste jaren en omdat Omnyacc ook als partner betrokken is bij de stichting is dit een mooie stap voor mij.

2. Wat maakt voor jou de Uitdaging bijzonder?
Recentelijk was ik bij een klant op locatie die, bleek later, een aantal bureaus en stoelen van ons kantoor heeft gekregen die wij een paar jaar geleden via de Helderse Uitdaging als aanbod hadden. Dit meubilair wordt daar nog heel actief gebruikt en dat was bijzonder leuk om te zien en ook te horen hoe blij men is hiermee. Een ander voorbeeld is dat er vanuit de beursvloer afspraken zijn gemaakt met ons voor stuk ondersteuning op financieel/administratief gebied. Bijzondere hieraan is dat met een beperkte inspanning de vragende partij echt geholpen is.

3. Wat zou jij met de uitdaging willen bereiken?
Dat we de mooie matches kunnen blijven realiseren met elkaar!

Nou John, welkom in de matchgroep! We zijn blij dat je erbij bent 🙂

Deel het bericht:
"John van der Graaf nieuw lid van de matchgroep!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven