Jazz Riet nieuwe manager Helderse Uitdaging

9 oktober 2023

Jazz Riet is per 1 oktober 2023 de manager van de Helderse Uitdaging. Hiermee neemt ze het stokje over van Cyril Kraak, die zich de afgelopen vijf jaar heeft ingezet voor de Helderse Uitdaging. 

“Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Jazz. Geboren en getogen in Den Helder. Tijdens mijn studie Media, Informatie en Communicatie heb ik een aantal jaren in Utrecht en Amsterdam gewoond. Door de liefde gevonden te hebben bij een marineman, ben ik uiteindelijk weer in het prachtige Den Helder terechtgekomen. Samen hebben wij inmiddels twee zoons, Mace van 6 en Jame van bijna 1 jaar. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik mijn professionele carrière gestart bij Rabobank Kop van Noord-Holland. In mijn functie was ik o.a. verantwoordelijk voor Rabobank ClubSupport. Vanuit deze rol heb ik al veel kennis mogen maken met bestuurders van verenigingen en stichtingen in Den Helder en Julianadorp.”

“Ik voel me onwijs vereerd dat Cyril de Helderse Uitdaging aan mij toevertrouwd. Na haar tijd bij Rabobank ben ik haar en de Helderse Uitdaging altijd blijven volgen. Ik zag alle prachtige matches op social media voorbij komen en mocht zelf ook als aanbiedende partij aanwezig zijn op de Beursvloer. Zo heb ik zijdelings de Helderse Uitdaging zien uitgroeien tot een volwaardig maatschappelijk partner in Den Helder en Julianadorp. Tijd voor mij om het stokje over te nemen en deze Uitdaging verder te laten groeien. Samen met het bestuur, de matchgroep en het lokale bedrijfsleven gaan we vol inzetten op het verhogen van onze maatschappelijke impact in onze prachtige regio!”

Deel het bericht:
"Jazz Riet nieuwe manager Helderse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven