ICT vanaf Morgen maakt dnoDoen, Consuminderhuis en Goederenbank blij!

5 januari 2021

Dat is leuk nieuws om het nieuwe jaar mee te starten! ICT vanaf Morgen heeft drie stichtingen blij gemaakt: Consuminderhuis Het FUNdament met een laptop en dnoDoen en Stichting Goederenbank Den Helder met desktop computers.

dnoDoen

Een computer voor de mensen in de nachtopvang van dnoDoen Den Helder was zeer gewenst. Mensen in de Nachtopvang moeten persoonlijke zaken met instanties regelen, maar hebben meestal geen toegang tot een computer. Zeker in coronatijd, nu bijvoorbeeld de bibliotheek niet toegankelijk is. Het zou geweldig zijn als er een computer in de huiskamer stond die gebruikt kan worden om noodzakelijk dingen te kunnen regelen. Denk aan het aanvragen van een DigiD, het contact met instanties of het zoeken naar een kamer. ICT vanaf Morgen vond het een hele sympathieke aanvraag en realiseerde die dan ook graag. Kim Bakkum overhandigde de computer met plezier aan dnoDoen!

Consuminderhuis Het FUNdament

Binnen het consuminderhuis zijn ze gestart met een Repaircafé en daarvoor zocht Het FUNdament een laptop. Die wilde ICT vanaf Morgen graag beschikbaar stellen. Op de foto overhandigd Kim Bakkum de laptop aan een vrijwilliger van het Repaircafé. Bestuurslid van het Consuminderhuis Sander Quartel: “We zijn erg blij met de laptop en kunnen deze inzetten voor diverse activiteiten binnen het consuminderhuis. We zijn ook heel blij dat ICT van Morgen de laptop gebruiksklaar met de benodigde software in een mooie tas heeft aangeleverd.”

Stichting Goederenbank Den Helder

Omdat de Goederenbank regelmatig overtollig ICT apparatuur schenkt aan ICT vanaf Morgen, deden ze een beroep op hen voor twee computers. En dat werd een mooie match. ICT vanaf Morgen schonk twee prachtige desktop computers voor een vrijwillig en een klant van Stichting Goederenbank Den Helder, die beiden zelf geen computer konden veroorloven. Op de foto links Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen en rechts Samuel van Sandijk van Stichting Goederenbank Den Helder.

 

 

Deel het bericht:
"ICT vanaf Morgen maakt dnoDoen, Consuminderhuis en Goederenbank blij!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven