ICT vanaf Morgen helpt Stichting Schoolvoetbal Den Helder

27 maart 2019

Stichting Schoolvoetbal Den Helder heeft via de Helderse Uitdaging een laptop ontvangen van ICT vanaf Morgen. En die was hard nodig.

Een hap uit de begroting
Stichting schoolvoetbal Den Helder​ staat ervoor om kinderen gratis te laten voetballen om de sociale armoede tegen te gaan in Den Helder. Zij organiseren elk jaar het schoolvoetbaltoernooi wat over drie middagen is verspreid. Hier doen ruim 1300 kinderen aan mee. De gehele organisatie verloopt digitaal en hier gebruiken ze nu de privé laptop van één van de vrijwilligers voor. Dat is niet echt toekomstbestendig en daarom wilden ze graag een laptop aanschaffen om die puur voor het schoolvoetbal te gebruiken.

Netwerk inzetten
Ron van der Graaf, secretaris Stichting Schoolvoetbal Den Helder: “Tijdens een gesprek met manager Cyril Kraak vertelde ik over onze begroting voor volgend jaar. Die kwam een stuk hoger uit vanwege de aanschaf van een nieuwe laptop. Cyril zei dat ze deze vraag via de Helderse Uitdaging uit ging zetten.” Cyril: “Ik had al meteen een bedrijf in gedachten waarvan ik wist dat die iets voor de Stichting kon betekenen. En jawel, ICT vanaf Morgen was meteen bereid een laptop beschikbaar te stellen.”

Elkaar verder helpen
Dennis Boersma van ICT vanaf Morgen: “Over deze aanvraag hebben we niet lang hoeven nadenken. Wat een leuk en goed evenement is het schoolvoetbal. Fijn dat we deze stichting op deze manier kunnen helpen.” ICT vanaf Morgen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om in een flexibele werkomgeving met begeleiding van ervaren jobcoaches weer mee te draaien in de maatschappij. Dit doen zij door afgeschreven ICT-apparatuur te refurbishen en zo de ICT-afvalstroom te reduceren voor een duurzamere wereld. De apparatuur wordt gedeeltelijk voor sociale doeleinden weer ingezet, zoals voor Stichting Schoolvoetbal Den Helder.

Heeft jouw vereniging of stichting spullen, advies of kennis nodig?
Vraag het de Helderse Uitdaging via www.helderseuitdaging.nl en wij gaan op zoek naar een match!

 

Deel het bericht:
"ICT vanaf Morgen helpt Stichting Schoolvoetbal Den Helder"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven