Humanitas aan de slag met Beursvloer matches

10 december 2019

Humanitas Kop van Noord-Holland sloot op de Beursvloer van 16 oktober meerdere matches, waaronder met Druktemaker en Scholen aan Zee.

Match met Druktemaker
Druktemaker heeft ze op weg geholpen met een social media contentplanner en nog wat andere ideeën. Hier zijn ze enorm blij mee en helpt tijd te besparen die ze liever besteden aan de deelnemers en vrijwilligers. Uiteindelijk is PR enorm belangrijk, maar voor hen een klein onderdeel van het takenpakket.

Match met Scholen aan Zee
Scholen aan Zee stelt hun locatie beschikbaar voor het feest/workshoppendag voor de vrijwilligers. Er is inmiddels een datum geprikt. Ze mogen gebruik maken van een aantal ruimtes en aan het einde van de dag gaan ze lekker eten in het restaurant De Twee Getijden. Als tegenprestatie gaan Humanitas kijken welke leerlingen ingezet kunnen worden als vrijwilliger. Hierin werd al enthousiast meegedacht en kunnen zij bijvoorbeeld met het project jongerenmaatjes, jongeren bij hun laten sporten samen met een leerling. Andere leerlingen van de afdeling zorg kunnen bijvoorbeeld ingezet worden bij het Voorlezen (voor kinderen in de basisschoolleeftijd met een taal/spraakachterstand). Ook is een inzet mogelijk bij het project Vriendschappelijk Huisbezoek en wanneer leerlingen het spannend vinden kunnen zij in duo’s hier naartoe. De leerlingen krijgen een training en een certificaat.

Mooie samenwerkingen waar alle partijen erg veel energie van hebben gekregen!

Deel het bericht:
"Humanitas aan de slag met Beursvloer matches"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven