Handen uit de Mouwen

30 november 2023

De Helderse Uitdaging nodigt maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk uit om zich aan te melden voor het ‘Handen uit de Mouwen’ project. Dit project biedt de kans om een grote uitdaging aan te gaan met hulp van de Helderse Uitdaging en ons netwerk van betrokken ondernemers.

Is jouw organisatie actief in Den Helder en/of Julianadorp en hebben jullie behoefte aan hulp bij een grote klus? Denk aan kennis, materialen, handjes en spullen? Meld jullie uitdaging dan nu aan voor het ‘Handen uit de Mouwen’ project. Dat kan door een hulpvraag in te dienen op ons vraag- en aanbodplatform. Geef hierbij duidelijk aan waar jullie tegenaan lopen wat jullie nodig hebben om deze uitdaging te tackelen. Aanmelden kan tot maandag 15 januari 2024.

De Helderse Uitdaging maakt uit alle inzendingen de keuze voor één project. Ook als jouw project niet gekozen wordt, gaan we kijken hoe we jouw uitdaging kunnen ondersteunen. Let wel, een belangrijke voorwaarde is dat jullie zelf actief meewerken bij het verwezenlijken van de droom. Samen bereiken we meer!

Deel het bericht:
"Handen uit de Mouwen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven