Greet Kolkorn stopt als bestuurslid

29 juni 2021

Onze grondlegger van de Helderse Uitdaging, Greet Kolhorn-Blijleven, stopt als bestuurslid. En dat vinden wij ontzettend jammer, want Greet is een inspiratiebron voor velen van ons. Met haar enthousiasme en mega grote netwerk haalde zij bedrijven binnen als sponsor en matchgroeplid. Dankzij haar inzet zijn maatschappelijke projecten opgepakt zoals Statushouders en Financieel Fit Den Helder.

Greet, enorm bedankt voor alles wat je voor de Helderse Uitdaging en daarmee de Helderse samenleving hebt gedaan!

Greet: “2020 stond in het teken van bezinning, (her)ontdekking, (ont)moeten en creativiteit. Het werd steeds duidelijker dat wij elkaar nodig hebben en er voor elkaar moeten zijn. Dit sluit echt aan op de visie van “De Uitdaging”. Maatschappelijke betrokkenheid van ondernemers met stichtingen, verenigingen en organisaties. Een periode waarbij ons thema: de armoede aanpakken in Den Helder samen met partners van groot belang was. De komende periode zal dit nog verder worden uitgebreid. Ook een jaar om met een goed gevoel afscheid te nemen van de Helderse Uitdaging in de wetenschap dat zij haar plaats in het Helderse heeft ingenomen en niet meer is weg te denken.”

Het laatste nieuws

Stevens Vastgoed lid van Club van 100

NIEUW LID  #helderseuitdagingclubvan100! Stevens Vastgoed heeft zich ook aangesloten bij onze Club van 100! Esther Stevens zag de Club van

Scroll naar boven