Geslaagde Samen Sterk ontbijtsessie voor onze ondersteuners

16 februari 2024

Vrijdagochtend was het zo ver: de Samen Sterk ontbijtsessie voor alle ondersteuners van de Helderse Uitdaging. Dit keer in de drukkerij van Zeeman Reclamegroep. Vanaf 08.30 uur kwamen de eerste ondersteuners binnenlopen en konden genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, georganiseerd door Vice Versa.

Het programma werd afgetrapt door onze Penningmeester Robbert Waltmann. Gevolgd door een presentatie van manager Jazz Riet. Tijdens deze presentatie keken we terug op de resultaten van 2023 en keken we naar voren. Waar gaan we dit jaar op inzetten en welke projecten gaan we ondersteunen in 2024?

Hierna was het tijd om meer te ontdekken over Zeeman Reclamegroep. Hoe zijn Menno en Jeroen gestart? Op welke projecten zijn zij het meest trots en hoe ziet hun toekomst eruit? Daarna was het tijd voor een rondleiding door de drukkerij. Het was bedrijvig in de drukkerij. Op het moment van de rondleiding werd de flyer die verwijst naar ons digitale jaarverslag geprint en uitgesneden. Ach wat een toeval! Met de flyer opzak was het tijd om af te ronden en aan ging iedereen weer aan het werk.

Aan onze ondersteuners: dank voor jullie vertrouwen!

 

Deel het bericht:
"Geslaagde Samen Sterk ontbijtsessie voor onze ondersteuners"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven