Gemeente en Helderse Uitdaging samen in foundership

23 maart 2018

DEN HELDER – De Helderse Uitdaging en de gemeente Den Helder tekenden onlangs gezamenlijk voor een foundership. Hiermee wordt de samenwerking in 2018 bekrachtigd. De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen. Het hogere doel is bijdragen aan een welvarender stad. De gemeente draagt bij met 10.000 euro.

Een voorbeeld van het werk van de Helderse Uitdaging is het project Nieuwe Heldenaren. Door het netwerk van de Helderse Uitdaging in te zetten konden vergunninghouders daardoor sneller en beter integreren in de Helderse samenleving.
Met de ondertekening door wethouder Pieter Kos en voorzitter van de Helderse Uitdaging, Karin van Harteveld, bezegelden beide partijen de samenwerking. Manager van de Uitdaging, Ivo de Block, gaat zich nu verder inzetten om een waardevolle bijdrage voor Den Helder te leveren.

Deel het bericht:
"Gemeente en Helderse Uitdaging samen in foundership"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven