Fred van Eck nieuw in matchgroep

22 januari 2020

De matchgroep breidt zich steeds verder uit, waardoor het netwerk van de Helderse Uitdaging ook groeit. We mogen Fred van Eck verwelkomen in onze matchgroep! We stellen hem graag even voor.

Wie ben je
Fred van Eck, 54 jaar, woon in Den Helder en werk deels voor ‘de baas’ en deels zzp-er.

Waar werk je
Ik werk 3 dagen in de week bij Variopool en werk de overige dagen als zzp-er en geef o.a. cursussen in WordPress, LinkedIn en organiseer workshops smartphonefotografie op 5 locaties in Noord-Holland via mijn site www.eckkies.nl. Daarnaast doe ik de PR en Communicatie van diverse Helderse bedrijven en ben speaker bij Den Helder SUNS basketball.

Waarom zit je in de matchgroep van de Uitdaging
Ik ben hiervoor gevraagd en kon deze kans niet laten schieten omdat ik graag betrokken blijf in Den Helder.

Wat maakt jou de uitdaging bijzonder
Het maatschappelijk betrokken zijn spreekt mij aan en het verbinden van partijen. In Den Helder gebeuren mooie dingen waar ik graag nog meer betrokken bij ben. Kennisoverdracht is wat ik graag doe en uitdraag en ik wil mijn netwerk hier graag voor openstellen.

Wat zou je met de uitdaging willen bereiken
Netwerkvergroting, samenwerken met andere partijen en zien hoe we Den Helder nog beter op de kaart kunnen zetten. Er wordt door diverse partijen al heel hard aan gewerkt en hierin hoop ik ook mijn steentje te kunnen bijdragen.

Deel het bericht:
"Fred van Eck nieuw in matchgroep"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven