Eerste stagiair e-commerce manager aan de slag bij Helderse Jongens

28 april 2021

ROC Kop van Noord-Holland zoekt bedrijven of organisaties waar hun e-commerce studenten aan de slag kunnen. Stageplaatsen voor MBO E-commercemanagers niveau 4 zijn namelijk erg gering in de Noordkop. Veel bedrijven reageren afwijzend, omdat zij nog geen uitgebreide online omgeving ontwikkeld hebben. Maar dat hoeft geen dealbreaker te zijn.

Helderse Jongens reageerden enthousiast

De Helderse Uitdaging deed een oproep voor deze vraag op de socialmediakanalen, in de nieuwsbrief én maakte een persbericht! En daar werd gelijk op gereageerd. Eén van de bedrijven die zich meteen enthousiast aanmeldde waren de Helderse Jongens. Voor het verdiepen van hun online activiteiten, waaronder onze webshop wilden zij maar wat graag samenwerken met nieuw talent. Stadsbrouwerij Helderse Jongens is gevestigd in Fort Westoever, een fort uit de Napoleontische tijd, een schitterende locatie. Ze hebben hier een volwaardige brouwerij en een brouwcafé met zicht op het brouwproces. Verder is er een hectare land, waar onder andere eerlijke landbouw gepleegd wordt. Veel ruimte voor ontwikkeling dus, maar ook duidelijke cases voor stagiaires. De Helderse Jongens hebben maar liefst twee stageplaatsen voor de toekomstige E-commercemanagers beschikbaar, waarvan de eerste vorige week al is begonnen! Succes allemaal!

Het ROC is nog steeds op zoek naar een samenwerking met bedrijven, waarin zij de online omgeving gaan opbouwen en uitwerken, in ruil voor een door een praktijkopleider begeleide stageplaats. Stageplaatsen bij bedrijven, waar de online omgeving al volledig is opgebouwd en draaiende is, zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Ook interesse in een stagiair die jouw bedrijf verder kan helpen?

[button link=”https://helderseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod/10757-op-zoek-naar-stageplaatsen-e-commercemanager-mbo-niveau-4/” type=”big”] Bekijk de vraag en het aanbod van ROC Kop van Noord-Holland en meld je aan![/button]

Deel het bericht:
"Eerste stagiair e-commerce manager aan de slag bij Helderse Jongens"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven