Eerste matches Beursvloer Helderse Uitdaging in uitvoering

9 mei 2022

De eerste matches die organisaties op de Beursvloer van de Helderse Uitdaging maakten zijn al uitgevoerd!

Match Druktemaker & Jazzstichting Nieuw & Diep
Het 20-jarig jubileum van Stichting Nieuw & Diep was aanleiding om een nieuwe website te lanceren. Tijdens de Beursvloer gingen ze hiervoor op zoek naar een match. En dat lukte met Druktemaker! Sander de Roos heeft Mia van Os geholpen met een mooie nieuwe website. Binnenkort te bewonderen! Als tegenprestatie heeft Druktemaker VIP-tickets gekregen voor een jazz concert en krijgen ze zichtbaarheid als sponsor van Jazzstichting Nieuw & Diep.

Match Team Sportservice Den HelderVakantiezorgvilla De Gouden Zon 
Als je er graag eens uit wilt met je gezin, maar je hebt een kind met een ernstige ziekte, dan kan je terecht in Vakantiezorgvilla De Gouden Zon. Je kunt hier met het hele gezin logeren, heerlijk ontspannen, bijkomen en nieuwe kracht opdoen. Als je zin hebt, kun je deelnemen aan leuke activiteiten. Of je gaat er even tussenuit, terwijl de kinderen in de vakantiezorgvilla leuke dingen doen. In de meivakantie organiseerden ze een uitje bij De KlimVallei en daar zochten ze begeleiding voor de kids. Op de Beursvloer maakten ze een match met Team Sportservice Den Helder . Zij gingen mee klimmen en hielpen de kinderen. Wat hebben de kids genoten!

Match Oleahof UitvaartzorgBuurthuis ELTO Buurtcollectief.
Een onverwachte match die op de Beursvloer is gemaakt! Maar kijk dan hoe leuk. Buurthuis Elto heeft twee mooie zuilen met schalen gekregen van Oleahof. Edger van der Laan kwam de zuilen met schalen persoonlijk langs brengen. Begeleidster Daisy en cliënt Gijs de schalen opgeleukt met de volgende planten: Heavenly Blue, campanula en de door Gijs opgekweekte klaprozen, petunia’s en zinnia’s. Buurthuis Elto is er bijzonder blij mee. Het Jan Hendrik Smit Hofje staat er weer vrolijk bij!

Deel het bericht:
"Eerste matches Beursvloer Helderse Uitdaging in uitvoering"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven