Dubbele match: Reddingmuseum geeft stoelen aan Linie College en ontvangt beeldschermen van ICT vanaf Morgen

18 juni 2019

Een mooiere match kunnen wij ons niet wensen. Zowel een aanvraag als aanbod van dezelfde organisatie binnen een week realiseren. Het gebeurde bij Reddingmuseum Dorus Rijker.

Stoelen voor Linie College

Twee weken geleden kregen wij een vraag én aanbod van Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijker. Het museum hadden 16 mooie stoelen over, of de Helderse Uitdaging niet een organisatie wist die deze nog goed konden gebruiken. En dat wisten wij zeker! Het Linie College had zich namelijk net ingeschreven voor het meubilair dat Omnyacc aanbood, waaronder stoelen. Deze match was dus snel gemaakt. Samen met de een groepje vrolijke leerlingen kwamen de leerkrachten de stoelen ophalen. Dat leverde deze fantastische foto op!

Beeldschermen van ICT vanaf Morgen

Naast het aanbod stelde het museum ook een vraag: ze waren op zoek naar twee identieke 22/23 inch beeldschermen. Ook voor die match was geen lange zoektocht nodig, want ICT vanaf Morgen is vriend van de Helderse Uitdaging en stelt regelmatig hun producten beschikbaar. Een belletje was genoeg om deze vraag te honoreren. ICT vanaf Morgen leverde met veel plezier de beeldschermen, die inmiddels ook al zijn geïnstalleerd. Kom ze gerust bewonderen bij Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijker.

Sacha Beusekom van het Nationaal Reddingmuseum en Dimitri Jongkind van ICT vanaf Morgen.

Deel het bericht:
"Dubbele match: Reddingmuseum geeft stoelen aan Linie College en ontvangt beeldschermen van ICT vanaf Morgen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven