Druktemaker regelt printer voor Jongerenvereniging AMG

16 december 2020

Welzijn & Belangen Jongeren Vereniging A.M.G. behartigd de belangen van allochtone jongeren en geeft al jaren huiswerkbegeleiding. De jongerenvereniging wil jongeren helpen bij het maken van hun belangrijke keuzes en zo hun achterstand verkleinen. Investeren in de jeugd betekent immers investeren in de toekomst. Omdat de vereniging onvoldoende financiële middelen heeft komt de Uitdaging heel goed van pas. Recentelijk deden zij een aanvraag voor een laserprinter, die voor hun administratie onmisbaar is.

Bestuurslid Sander de Roos en partner bij Druktemaker hoorde van de aanvraag. Hij maakte gebruik van zijn netwerk en vroeg hun partner Samsung Business Center Midden Nederland of zij wilden helpen deze aanvraag te realiseren. Dat wilde Samsung zeker! En zo kon Sander een prachtige nieuwe printer overhandigen aan Omar Kumas van Jongerenvereniging A.M.G.

Over A.M.G

Welzijn & Belangen Jongeren Vereniging A.M.G. is een welzijn-, belangen-, sociale-, culturele- en maatschappelijke organisatie die zich in de eerste plaats richt op de allochtone jongeren. De leden van de jongerenvereniging bestaan uit twee categorieën. De eerste categorie bestaat uit jongeren tot 14 jaar (mini-jongeren) en de tweede categorie uit jongeren vanaf 14 jaar.

De doelstelling van de jongerenvereniging is het bevorderen en vergroten van integratie, emancipatie en participatie in de Nederlandse samenleving onder meer door het aanbieden van activiteiten, projecten, door het organiseren van voorlichting en het voorkomen en bestrijden van criminaliteit en hanggedrag onder de jongeren.

 

 

 

Deel het bericht:
"Druktemaker regelt printer voor Jongerenvereniging AMG"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven