Den Helder Suns schiet raak met matchgroeplid Mickey Kolhorn

21 augustus 2020

Voor het tweede opeenvolgende seizoen staat het logo van de Helderse Uitdaging op de SUNS shooting shirts vermeld. En dat is dit jaar extra bijzonder, omdat matchgroeplid Mickey Kolhorn dit seizoen de SUNS gaat versterken: “Ik heb deze zomer zelf Peter van Noord gebeld voor een gesprek en daarin aangegeven dat ik graag een tweede kans wilde om mij te bewijzen”, aldus Mickey Kolhorn. De 20-jarige schutter was er al bij in 2017 toen het SUNS verhaal van start ging maar moest toen noodgedwongen afhaken door fysiek ongemak. Na 2 jaar in de Dutch Talent League uitgekomen te zijn voor BV Noordkop/SUNS speelde de 205 cm lange Kolhorn het afgelopen seizoen voor Zeemacht in de Promotie Divisie.

Mickey is als matchgroeplid nauw betrokken bij de Helderse Uitdaging: “Het is erg leuk en zinvol om bij deze lokale organisatie betrokken te zijn. Er wordt immers goed werk verricht voor verschillende mensen en bedrijven”. Waarom hij terug keert naar de SUNS? “Ik wil bewijzen dat ik het niveau van de DBL aankan. Ik wil ervoor gaan en ik ben blij met de kans die mij geboden wordt. Naast het dagelijkse trainingen wil ik parttime gaan werken in de ochtenduren. De club helpt mij bij het vinden van een passende werkkring. Ik ben nagenoeg klaar met een opleiding werkvoorbereider (MBO 4, red.) nadat ik reeds geslaagd was voor meubelmakerij, interieurbouw en scheepsinterieurbouw (MBO 2/3). Ik heb veel werkervaring opgedaan tijdens mijn stages en na de voorbereiding op het seizoen hoop ik te kunnen starten bij een bedrijf in de regio”, aldus de Helderse speler die zijn gehele opleiding bij BV Noordkop genoot.

SUNS hoofdcoach Peter van Noord is verheugd dat een Helderse speler aansluit bij de SUNS selectie komend seizoen: “Mickey heeft altijd veel potentie gehad, daar is iedereen het over eens. Hij heeft in de afgelopen periode meegetraind en laten zien dat hij heel gemotiveerd is. Hij heeft duidelijke stappen gemaakt en de vertaalslag moet hij zelf maken richting het veld”.

Mickey en de rest van de SUNS zien schitteren in het toffe T-shirt met ons logo erop?

[button link=”https://denheldersuns.nl/suns/seizoenkaart-2020-2021″ type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] ‌Bestel een SUNS seizoenkaart![/button]

Deel het bericht:
"Den Helder Suns schiet raak met matchgroeplid Mickey Kolhorn"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven