Deelnemers Beursvloer Den Helder/Julianadorp 2023

14 februari 2023

Woensdag 15 maart is de Beursvloer Den Helder/Julianadorp bij het Lyceum aan Zee van 16.00 tot 18.00 uur. Deze organisaties hebben zich aangemeld!

Bedrijven en organisaties met aanbod

 1. Fort Westoever; Niet direct een aanbod, maar we kunnen vast wat betekenen voor een ander.
 2. Zeestad Staal; Technische vragen en of oplossingen. Klusjes of kleine bewerkingen die wij kunnen doen, gaan we overwegen om dit te kunnen doen.
 3. Druktemaker; social media/marketingworkshops.
 4. Rabobank Noord-Holland Noord; Verenigingsondersteuning waarbij verenigingen/clubs/stichtingen (uit sport en cultuur) 1 op 1 begeleiding krijgen met de eventuele hulpvragen die zij hebben. Denk aan bijvoorbeeld verduurzaming, ledenbinding, vergrijzing, samenvoegen met andere clubs etc.
 5. Bikestore Julianadorp/ Den Helder; Wij staan open voor alle vragen over het inzetten van onze fiets verhuurvloot. Graag kijken we samen met de vragende partij naar de mogelijkheden.
 6. Omring Wijkvereniging; Kennis rondom zorg thuis in
  de ouderenzorg.
 7. Univé; Ledenfonds, evt. kantoorruimte (als men iets wil organiseren) en handjes om te helpen.
 8. Eerste Hulp Onderwijs; Laagdrempelig Eerste Hulp leren.
 9. Odd Fellows; Oriënteren of wij Helderse goede doelen kunnen ondersteunen.
 10. Omnyacc; Mini-workshop efficiënt administratie voeren.
 11. ICT vanaf Morgen; Een aantal laptops/desktops, beamers of monitoren.
 12. Scholen aan Zee; Met onze leerlingen kunnen we diverse diensten leveren: hierbij denken we aan leerlingen die voor bepaalde organisatie kunnen bakken, koken, organiseren, onderzoeken, muziek maken, zorgen en ontwerpen.
 13. Citymarketing Den Helder; Sfeer proeven en wellicht wat kunnen betekenen als Citymarketing Den Helder.
 14. Sail Academy Den Helder; Vrijwilligersrollen tijdens Sail Den Helder van woensdag 28 juni tot en met zondag 2 juli 2023. Voor enthousiaste, nieuwsgierige mensen vanaf 16 jaar.
 15. Olympia Den Helder; Sollicitatietrainingen / Hoe maak ik een goed CV / LinkedIn profiel / Hoe profileer ik mezelf / Verbintenissen maken tussen bedrijven-organisaties door groot netwerk. En wat we verder nog bedenken ter plekke.
 16. FWH visuals; Aandacht in de pers
 17. Rotaryclub Den Helder/Julianadorp; Afhankelijk van de vraag van aanwezigen.
 18. Schildersbedrijf Davide; Hoog kwaliteit schilderwerk voor kleine- en grote oppervlakten. Spuiten en schilder onderhoud binnen en buiten.
 19. Helder Vastgoed Schilderwerken; Verf, gereedschap en advies.
 20. Helder Vastgoed Onderhoud; : Voor uitleen hebben wij een evenementenkar met daarin bierbanken sets, koelkast en partytent, ook hebben wij een springkussen in aanhanger die geleend kan worden voor kleinschalige evenementen of besloten feestjes bij vereniging.
 21. Team Sportservice Noordkop; Ondersteuning/advies bij het organiseren van evenementen, activiteiten, Lokaal Sportakkoord, Gezondere gemeente/kantine/werkvloer, sport- en speluitleen lidmaatschap.
 22. Regio Noordkop; Aandacht in de pers
 23. Gemeente Den Helder; Strategisch advies en projectcoördinatie tijdens Sail Den Helder.
 24. Windseeker Foundation; Windseeker Foundation was funded in october 2022. Its team is excited to meet new potential partners and share our offer within the local network. We place young trainees on board of Tall Ships and send them also abroad for free thanks to the European projects we are running. You can find more info on our website.
 25. Aannemersbedrijf Gerard Borst BV; Geen specifiek aanbod, we gaan graag in gesprek.
 26. Fullout; Als freelancer ondersteun ik organisaties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling van medewerkers (persoonlijk leiderschap, interactie en coaching), interne culturele vraagstukken en communicatie. Originele maatwerk workshops die online en op locatie uitgevoerd kunnen worden, een passende toolkit ontwikkelen, een gezamenlijke taal creëren, samen mogelijkheden creëren die er wel waren maar nog niet gevonden zijn.
 27. Ghost Central; Geen specifiek aanbod, we gaan graag in gesprek.
 28. Evenema; Wij beschikken over diverse geluidsystemen en lichtinstallaties en hebben ervaring in het maken van spelshows, animatiewerk eigenlijk wel een beetje van alles wat met de entertainment te maken heeft.
 29. Nat. Vereniging De Zonnebloem, afdeling Julianadorp; Op beperkte schaal ervaring opdoen in het omgaan met minder mobiele mensen, meestal ook oudere mensen. Ook op organisatiegebied is ervaring op te doen: snuffelen hoe de plaatselijke afdeling binnen de grotere Nationale Vereniging De Zonnebloem in Julianadorp de doelstelling in praktijk brengt. Wat zijn de mogelijkheden en waar loop je tegenaan? Hoe is de PR?
 30. Richard Koster Counseling; Training en advies op het psychosociale vlak.
 31. SBP Beschermingsbewind & Mentorschap; Als organisatie voor beschermingsbewind en mentorschap hebben we niet direct iets concreets te bieden maar wel veel kennis te delen.
 32. Wijkconvenant Plus; een samenwerking van de Woningstichting Den Helder en de gemeente Den Helder. Ieder jaar mogen er aanvragen gedaan worden om projecten te binnen de gemeente te realiseren, in kader van leefbaarheid en samenwerking.
 33. Sarkon; in Buitenveld spelletjes doen met ouderen. Kleutermeubilair (tafels en stoelen). Een tuinman die een keer kan komen snoeien. Kinderen die leuke activiteiten kunnen doen (spelletjes, iets knutselen, kaartjes maken etc.) Ruimte; het gebouw of plein van RKBS de Vlieberg een keer gebruiken voor iets.
 34. Djaa West-Afrikaanse percussie & dans; ik verzorg workshops djembe voor particulieren, onderwijs en het bedrijfsleven en muziekscholen.

Verenigingen en stichtingen en maatschappelijke organisaties met hulpvragen

 1. Vrienden van Noordwest; Onze vraag betreft promotiemateriaal om Vrienden van Noordwest onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld: keycords, flyers en gadgets.
 2. Stichting Scouting Julianadorp; Voor de verduurzaming van ons clubgebouw zijn wij opzoek naar een zuinigere cv-ketel. Onze huidige 2e hands ketel hebben wij al sinds de verbouwing in 2005 in gebruik. We merken dat de ketel aan vervanging toe is en met de huidige gasprijzen in combinatie met een houten gebouw is vernieuwing en verduurzaming wenselijk.
 3. Stichting Schoolvoetbal Den Helder; Sponsors te zoeken om Kinderen van de basis scholen Den Helder en Julianadorp gratis te kunnen laten mee doen aan het schoolvoetbal toernooi.
 4. Belangenvereniging Julianadorp (BVJ); Onze vereniging is sinds 2 jaar actief bezig op sociale media. Graag willen we middels een workshop of advies kijken hoe we (nog) beter onze doelgroep kunnen bereiken en uitbreiden, en dan met name met jongere mensen, zonder dat we als bestuur in filmpjes hoeven te gaan dansen. Hulp bij het inrichten van MS-SharePoint in combinatie met Office 365. Daarnaast onderhoudt de BVJ de tulpsculpturen waarvan er 3 op de toegangswegen in Julianadorp staan. Wij zoeken iemand die hiervan een 3D ontwerp kan maken en iemand die ze in 3D kan printen (verkleinde versie). Wij willen deze gebruiken als relatiegeschenk(je)
 5. Stichting Goederenbank Den Helder; Stichting Goederenbank Den Helder groeit uit zijn voegen wegens groot succes. Huidige bedrijfspand is te klein en heeft totaal geen voorzieningen als wateraansluiting, afvoer etc.
 6. Inloophuis; Om onze organisatie optimaal onder de aandacht te brengen willen we graag een paar ”feelgood” interviews met gasten en vrijwilligers. We willen hiermee richting de formele zorg, toekomstige gasten en hun verwanten laten zien dat we een fijne plek zijn om ervaringen te delen met lotgenoten maar ook een plek zijn waar er ruimte is om weer een mens te zijn zonder altijd de ”last” van ziek zijn.
 7. Humanitas Kop van Noord-Holland; Ruimte voor bijeenkomsten. Diner of lunch verzorgen tijdens trainingen/intervisies op locatie. Trainingen aanbieden (gesprekstechnieken etc, gericht op contact met anderen, culturele sensitiviteit). Advertenties en artikelen in tijdschriften/kranten/websites. Eventuele vrijwillige ondersteuning op het gebied van PR & Communicatie. Helpen bij ontwerpen posters, drukken van posters. Ondersteuning bij het schrijven van ervaringsverhalen (redactiestukken). Ondersteuning tijdens campagne, helpen opzetten campagne.
 8. Stichting Lilly’s kledingbank Den Helder; Stichting opzetten /uitbreiden kennis en expertise en tips voor nodig.
 9. Stichting de Stadscamping; Graag komen we weer in contact met alle bedrijven die ons kunnen helpen met het uitzetten van de Stadscamping.
  We zoeken een partij die ons kan helpen met een maaltijd of meerdere maaltijden of een snack, kantoor en schrijfartikelen en buitenspeelgoed.
 10. Stichting Tuindorp Geleerdenbuurt Belangen; Wij vragen verf en menskracht om de blokhut en het prieel op ons Jan Hendrik Smit Hofje, achter Meerwerfbasisschool Floriant, te verven. Ook kunnen we wel wat hulp en materialen gebruiken bij het opknappen van onze grote werktafel.
 11. Leger des Heils; Een basis EHBO cursus met AED training, een aantal mensen en materiaal (hak- en sloopmachine, kruiwagen, afvoercontainer) om een bestaande toiletgroep om te bouwen tot een toilet met douche gelegenheid. En we zijn op zoek naar een goede desktop computer met beeldscherm.
 12. Odensehuis Den Helder; het terras upgraden en uitbreiden met twee tuintafels op hoogte voor kruiden en aardbeien en natuurlijk voor de Vergeet me nietjes.
 13. Financieel Fit Huis Het FUNdament; Diverse materialen tbv onze workshops en onderhoud pand. Ook kunnen wij kennis en expertise gebruiken ten behoeve van het kenniscentrum rondom consuminderen en financieel zelfstandig worden. Daarnaast hebben wij interesse in diensten ter bevordering van de inzet van vrijwilligers.
 14. Reakt aan Zee; geen specifieke hulpvraag.
 15. Stichting Taalweek; Mensen die het leuk vinden om met anderstalligen (veelal Statushouders, inburgeraars) te spreken, te eten en b.v. spelletjes te spelen.
 16. COA; Op zoek naar vrijwilligersplekken, leerwerktrajecten en taalstages voor de bewoners van de AZC’s in Den Helder.
 17. Stichting Kunsthal 45; In onze nieuwe tijdelijke onderkomen moet er nog veel ingericht worden in berging, keuken en werkplaats.
 18. Scholen aan Zee; Meeloopstages voor onze leerlingen in het kader van LOB.
 19. Sarkon; De Trimaran zou het
  leuk vinden als er iemand is die 3 x een uur een activiteit wil aanbieden bij hun
  talentenmiddag om met een groepje van 6-8 kinderen te werken. *Ter
  illustratie: er is nu een vrijwilliger die met kinderen 3 x een uurtje
  programmeert. Dit doet hij ook bij de Coder Dojo in de bibliotheek. Van de
  Helderse damschool is er iemand die damles geeft en vanuit een natuurclub
  iemand die uilenballen komt pluizen.
  De Vlieberg zoekt houtsnippers voor het schoolplein. Iemand die de betonnen vrijstaande pingpong tafel kan verplaatsen op het plein (heftruck?) en een kas om een schoolmoestuin te beginnen.
 20. Noordkopvoorelkaar; We zijn op zoek naar PR materiaal voor ons platform Noordkopvoorelkaar.Dit jaar is het idee om ons gezicht nóg meer te laten zien bij alle partijen waar vrijwilligers(werk) aan bod komt. Hiervoor hebben we (naast extra mankracht) ook meer promotie materiaal nodig!
 21. Weggeefwinkel; Nader te bepalen.
 22. Stichting Afgestoft; Hulp bij het opzetten en uitvoeren van een nieuwe vaste expositie over de geschiedenis van Den Helder in het Helders museum.
 23. Esdégé Reigersdaal; Nader te bepalen.
 24. Den Helder SUNS; Wij zijn binnen de vereniging op zoek naar bestuurlijk kader en voor de SUNS naar vrijwilligers; ons aanbod is divers, variërend van clinics geven tot vrijkaarten etc. + opening Quelderduyn.
 25. Stichting Vakantiezorgvilla De Gouden Zon; Hulp bij het vinden van een goede annuleringsverzekering (blijkt lastig o.a. vanwege de kinderen met een ernstige ziekte). Een juridische/ verzekeringstechnische check van onze voorwaarden. Hulp bij het bijhouden van onze website en/of een webmaster. Hulp bij fondsenwerving en/of een fondsenwerver. Een nieuwe secretaris.
 26. Esdege-Reigersdaal/ ‘t WAD/Het Marsdiep; Op onze locatie het HOC zijn wij op zoek naar zonwerende rolgordijnen, het wordt erg warm. Voor onze cliënten zijn wij op zoek naar sponsoren voor een duofiets, waarmee verstandelijk beperkte mensen samen met hun begeleider kunnen fietsen. Begeleide werkplekken op individuele basis bij bedrijven.
 27. Golfclub Ooghduyne; Zeildoek voor de drivingrange, verf voor de houten schuilhutten en afvalbakken.
 28. FC Den Helder; straks met de nieuwbouw van onze materiaalruimte moeten wij deze opnieuw inrichten met bijvoorbeeld ballenkarren. Dit zijn mobiele karren die de trainers direct mee kunnen nemen naar het trainingsveld.
 29. KBO Den Helder; ICT’ers om de website te beheren voor onze bond voor ouderen.
 30. Wijkhuis Nieuw Den Helder; Geen specifieke vraag, we kijken graag welke verbindingen we kunnen leggen.
 31. Nat. Vereniging De Zonnebloem, afdeling Julianadorp; Bestuurlijke aanvulling, het opzetten van PR in Julianadorp ten behoeve van lotenverkoop en ten behoeve van het verwerven van sponsors zoals bijv. bij de RaboClubsupport, fietsvrijwilligers , die zich willen bekwamen in het gebruik van de DUO-fiets om daarmee met enkele gasten af en toe te gaan fietsen, hulp en ondersteuning bij het probleem van vergrijzing van de Zonnebloemafdeling hetgeen vooral merkbaar is op het terrein van digitalisering en het gebruik van social media.
  Attenties aan onze ongeveer 80 gasten bij feestdagen, bijv. kleine kerstartikelen, bloemen, snoeperij zoals chocola of opkikkertjes tijdens de lange wintermaanden. Bijzondere dagen zijn bijvoorbeeld ook Koningsdag, Bevrijdingsdag of Nationale Ziekendag en Ouderendag.
  Bloemen voor zaalversiering op de ontspanningsmiddagen ( 1x voorjaar) (1x najaar). Muzikale verzorging van deze gezellige middagen in de Willibrordkerk of elders. Verzorging van lunches/ picknick /High Tea.
 32. ‘s Heeren Loo; Vanuit de organisatie zijn wij druk bezig om onze fondsenwerving stevig meer te zetten en vorm te geven. Tijdens de beursvloer komen wij graag in contact met lokale bedrijven die hierin contacten hebben en wellicht iets kunnen betekenen om dromen waar te maken van onze cliënten.
 33. Wijkplatform de Schooten; Het principe van een beursvloer willen we als Wijkplatform De Schooten inzetten om bewoners iets met elkaar te laten doen. Hierbij denken we aan het uitwisselen van diensten zoals de ene bewoner helpt de andere met zijn/haar tuin omdat het te zwaar is, enz.
 34. Wijkconvenant Plus; wij hebben de vraag/wens om naam en logo aan te passen. De naam hebben we inmiddels berdacht en we zijn nog op zoek naar een creatieve insteek die ons helpt een logo te ontwerpen die past bij de nieuwe naam en bij hetgeen we te bieden hebben.
 35. Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers; Wij zoeken oa:
  – Tweemaal een 42 inch scherm
  – 4 monitorenschermen (27 inch)
  – 15 reddingvesten voor onze reddingboten vooral voor tijdens Sail
  – 3 ronde tafels voor onze koffiehoek
  – A3 lamineerapparaat
  – Workshop gastvrijheid (balie) voor 16 personen
 36. De Helderse Vallei; geen specifieke hulpvraag.
 37.  Scouting Jutters Willemsoord; vooral kennis opdoen bij anderen en horen wat er allemaal omgaat binnen Den Helder qua bedrijven.
 38. Buurthuis ‘t Kraaiennest; zoekt mensen die fysiek kunnen ondersteunen bij de jevak van de kinderen die meedoen bij ons van buurthuis. De jevak begint 28 augustus t/m1 sept. Wat heel belangrijk is dat die container geleegd word op 28 augustus om 08.00.meestal een uurtje werk met 2 of 3 personen. Donderdag 31 augustus moet de container weer met beleid gevuld worden en klaar gemaakt voor transport. Dat vullen is om 11.00 uur tot 12.30. Eten is geregeld voor deze mensen denk aan patat met wat lekkers. En voor de rest kan ik mensen gebruiken voor het helpen met sport en spel. Al is het maar voor een paar uurtjes per dag.


Ook aanmelden? KLIK HIER!

Deel het bericht:
"Deelnemers Beursvloer Den Helder/Julianadorp 2023"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven