Deelnemers Beursvloer Den Helder – Julianadorp 2024

20 maart 2024

Woensdag 10 april van 18.30 uur tot 20.30 uur vindt de vierde editie van de Beursvloer Den Helder – Julianadorp plaats bij het Lyceum aan Zee. Onderstaand een overzicht van de organisaties die zich hebben aangemeld!

Verenigingen/stichtingen en maatschappelijke organisaties met hulpvragen:

 1. Stichting Meerwerf Basisscholen: In oktober 2024 gaan wij met Meerwerf Goed Global, naar Nepal om een lokaal kindertehuis en school te ondersteunen. Hiervoor zoeken wij materialen, connecties en menskracht.
 2. Den Helder SUNS: Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons TEAM te versterken.
 3. Golfclub Ooghduyne: We gaan graag in gesprek!
 4. Stichting Taalweek: We willen graag In contacten komen met bedrijven die wellicht een excursie kunnen organiseren voor onze deelnemers van de Taalweek, of een presentatie/workshop kunnen houden voor solliciteren, kennismaken met hoe maak je afspraken in Nederland, een kijkje samen met de inburgeraars en/of anderstaligen bij een (sport)organisatie.
 5. Stichting Tuindorp Geleerdenbuurt Belangen: Wij vragen cadeautjes of spullen die wij kunnen verloten tijdens de markten waar wij staan met onze zelf gemaakte producten. Op deze manier kunnen genereren wij extra inkomsten, zodat wij meer voor onze buurt kunnen betekenen.
 6. Citymarketing Den Helder: Wij zoeken hulp in het pimpen van onze Den Helder Experience Store.
 7. De Stadscamping: Voor de stadscamping 2024 zijn wij weer op zoek naar activiteiten, maaltijden en bingoprijzen.
 8. De Viskom: Wij zijn op zoek naar goed zittende stoelen en praktische tafels die makkelijk opgeruimt kunnen worden en die er nog goed uitzien.
 9. Leger des Heils Korps Den Helder: Wij zoeken ondersteuning bij het realiseren van een (verhoogd) computerplatform in de korpszaal. En onze Buurthuiskamer zoekt leuke en ontspannende activiteiten voor onze bezoekers.
 10. Kunsthal 45: Wij zijn opzoek naar stellingkasten.
 11. Bedside Singers Nederland, koor Den Helder: Wij zijn opzoek naar een ruimte voor ons koor, waar we gemiddeld vier keer per maand met 8 a 10 zangers kunnen repeteren, liefst op zaterdagmorgen en dinsdagavond.
 12. Stichting MEE& de Wering: Wij zijn opzoek naar helpende handen ter ondersteuning van WonenPlus en mensen die willen meedenken, meedoen, ondersteunen van de week van de ontmoeting.
 13. Sarkon – Helderse basisscholen: We vergroenen namelijk graag onze schoolpleinen en zijn daarbij op zoek naar: hulp bij de aanleg van een moestuin en groenwerkzaamheden op IKC de Driemaster. Hulp bij het verwijderen van oude houten palen op het schoolplein van de Kameleon en in hun moestuin en hulp in de schooltuin van de Hofstee en hulp bij de lekke vijver op de Vlieberg. Daarnaast mag er op Trimaran moet er nog een muurtje geschilderd worden en zijn we opzoek naar bloembollen, bomen, nestkastjes en houtsnippers. Tot slot zijn we altijd opzoek naar bedrijven en/of beroepen die gastlessen willen geven.
 14. Noordkopvoorelkaar: Promotiemateriaal, leuke gadgets, naamsbekendheid, aanmeldingen voor de Vrijwilligers Academie, een leuke training voor vrijwilligers.
 15. Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers: Wij zijn op zoek naar een verrijdbare kapstok, Vrijwilligers en een team die ons kan helpen met het opknappen/ schoonmaken van de Valentijn (boot op het droge) Wellicht een maatschappelijk team uitje?
 16. Stichting Afgestoft: Wij hebben sindskort een eigen kantoorruimte in de binnenstad. Deze ruimte willen we gaan gebruiken voor onze vrijwilligers, maar de ruimte kunnen we evt ook openstellen voor andere non profit organisaties die hier behoefte aan hebben..
 17. Lichtschip Texel: Het Lichtschip is op zoek naar gastheren en -vrouwen die als suppoost een dagdeel (of meer) de bezoekersstromen in goede banen wil leiden. Daarnaast zijn wij op zoek naar mensen die ons op educatief gebied willen begeleiden.
 18. Team Sportservice Noordkop: vrijwilligers incidenteel of structureel, locatie teamdag activiteit (30-40 personen), fruitsponsor diverse evenementen, uitvoerder drukwerk, klusser die onze materialenopslag kan aanpassen. Aanbod: fysiek- geluidsbox en canon kleurenprinter, diensten – beweegactiviteit, uitleen sport/spelmateriaal of in overleg andere afspraak.
 19. Familysupporters Noordkop: We zouden graag materialen ontvangen voor het optimaliseren van onze locatie, dit omdat wij op dit moment te weinig afgesloten ruimtes hebben en deze graag willen creëren. We hebben nog wat kweektafels in de aanbieding die we willen aanbieden aan een organisatie die hier iets aan heeft.
 20. Rode Kruis Den Helder: Wij willen gratis reanimatie training en Aed training geven voor de inwoners van Den Helder. We zijn opzoek naar vrijwilligers!
 21. KBO Den Helder: Wij zijn op zoek naar een persoon die onze website kan beheren.
 22. Internationaal Vrouwen Centrum: We doen graag een aanvraag voor financieel advies. Wie kan ons adviseren over onze financiële gezondheid als organisatie? Hoe kunnen we onszelf blijven ontwikkelen en groeien in de vorm van een stichting? Wat zijn financiële kansen en risico’s bij uitbreiding? Daarnaast willen we onze gevel graag laten bestickeren.
 23. Vonk: Wij zoeken adressen voor Projecturen van onze studenten Helpende Zorg en Welzijn. De projecturen zijn bedoelt om een goed en oriënterend beeld te krijgen van verschillende doelgroepen, in de Zorg en Welzijn branche (mensen met beperkingen, ouderenzorg, kinderen). Wij staan ook altijd open voor nieuwe stage adressen die aansluiten bij de opleiding Helpende Zorg en Welzijn.
 24. Esdégé-Reigersdaal: Wij  hopen onze cliënten te laten participeren in de samenleving doormiddel van werk, dagbesteding en andere activiteiten waardoor zij zich meer onderdeel voelen van de samenleving en een steentje kunnen bijdragen. Daarnaast zijn wij altijd opzoek naar documenten die versnippert kunnen worden.
 25. Humantias Kop van Noord-Holland: Wij zoeken een mooie ruimte voor een bijeenkomst, catering tijdens trainingen/intervisies, promotionele ondersteuning, boeken voor de VoorleesExpress. We bieden aan trainingen en gebruik van onze vergaderzaal in Den Helder.
 26. Stichting BlueFrance: Stichting BlueFrance zet zich in voor politiemensen met PTSS. We hebben een huis gekocht in Frankrijk (Voisey) en zijn deze aan het verbouwen. Als het huis klaar is dan wordt het huis ter beschikking gesteld aan politiemensen met PTSS om er even met hun gezin (of gezamenlijk) even tot rust te komen. We hebben behoefte aan werknemers om alles te installeren zoals elektra timmermannen, tegelzetter, schilders en keukeninstalateur.
 27. Triade: Voor ons kantoor zijn we op zoek naar nieuwe beeldschermen en tafels. Daarnaast zijn we opzoek naar een fotograaf die foto’s kan maken voor PR materiaal. En we zijn op zoek naar vrijwilligers als gastheer/ gastvrouw op de avond.
 28. De Zonnebloem: We zijn opzoek naar vrijwilligers die met ouderen willen fietsen met een duofiets.
 29. Helderse Valei: Wij zijn opzoek naar vrijwilligers.
 30. Speelotheek het Stokstaartje: Wij zijn opzoek naar een nieuwe locatie voor de speelotheek.
 31. Dierenambulance Den Helder e.o.: Wij zouden graag diverse kantoor meubels willen hebben. B.v. afsluitbare archiefkasten, stellingkasten, stoelen en tafels.
 32. Stichting Present Den Helder en Texel: Hulpvraag: Inzet van medewerkers van bedrijven voor hun stadsgenoten. En praktische ondersteuning bij projecten in de vorm van materialen. Aanbod: teambuildingsdagen om nooit meer te vergeten tegen omkosten vergoeding.
  Organisatie- of bedrijfsnaam: Stichting Present Den Helder en Texel
 33. ‘s Heeren Loo: Wij gaan graag in gesprek om te bespreken wat wij als “s Heeren Loo voor anderen kunnen betekenen en zij voor onze organisatie en cliënten.
 34. Stichting Y8122: We hebben hulp nodig bij het schilderen van het bovenwaterschip. Het dek, houtwerk en opbouw hebben een nieuwe laag verf nodig waarbij we op dit moment te weinig mensen hebben om dit in 1 keer te doen. Aanbod: Voor het team/bedrijf wat ons ondersteund zullen we een vaartocht organiseren voor maximaal 12 man, waarbij we vertrekken van de flaneerkade en een rondvaart houden richting marinehaven en de waddenzee. Na terugkomst zullen we een barbecue aanbieden en de middag met een borrel afsluiten als bedanktje.
 35. InnerWheel Den Helder: Innerwheel Nederland heeft een nieuw Nationaal Project nl. Stichting Jarige Job dat wij willen presenteren en onze vraag is sponsoring voor kadodozen

Bedrijven/organisaties met aanbod:

 1. Helder Vastgoed Schilderwerken: Materiaal, arbeid, advies voor het uitvoeren van (schilder) onderhoud.
 2. Coachpraktijk Pluma Fuerte: Workshop voor kinderen/jongeren over sociale weerbaarheid en -veiligheid.
 3. VSBfonds: Heb jij een mooi initiatief gericht op de ontwikkeling van mensen, buurten of organisaties? Dan kunnen wij je misschien helpen.  wij sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven in de vorm van geld, praktische kennis en netwerken.
 4. Sport Spirit: Boksen, mentaal en fysiek fit door boksen (Fitboxing) en Personal training.
 5. Notariscombinatie Den Helder: Wij leggen de matches vast.
 6. ICT vanaf Morgen: Een aantal laptops/desktops.
 7. Bikestore Julianadorp/Den Helder: Fietsgerelateerd aanbod.
 8. Rabobank: Verenigingsondersteuning waarbij verenigingen/clubs/stichtingen (uit sport en cultuur) 1 op 1 begeleiding krijgen met de eventuele hulpvragen die zij hebben. Denk aan bijvoorbeeld verduurzaming, ledenbinding, vergrijzing, samenvoegen met andere clubs etc.
 9. Stichting MEE& de Wering: Wij bieden een training ter Signaleren van geldzorgen of armoede, een training Eenzaam ben je niet alleen en een Workshop netwerkversterking.
 10. Fellows Odds Den Helder: Wij komen zich op de beursvloer graag oriënteren naar voor hun Doelen of projecten die zij kunnen ondersteunen
 11. Noordkopvoorelkaar: We organiseren trainingen voor vrijwilligers, bekendheid via onze website en/of social media, voorlichting voor jouw organisatie over Noordkopvoorelkaar, meedenken met het werven van vrijwilligers, andere ideeën waar we ter plekke vast op komen!
 12. VTC-Offerman: Wij bieden busvervoer en rijoptimalisatie (grote) voertuigen aan!
 13. Knuwer Advocaten: Juridisch advies.
 14. Druktemaker: wij bieden 3 maanden toegang tot onze gloednieuwe kenniscommunity (leer alles over online marketing, AI, en nog veel meer), inclusief 1x een (live) Q&A met ons marketingteam tijdens deze 3 maanden. De kenniscommunity is een app die onder andere podcasts over marketing, live opnamen van AI-kennissessies, trainingen over o.a. TikTok en copywriting en blogs bevat.
 15. Veiligheidsregio Noord-Holland Noord: Brandweer zoekt oefenlocaties en biedt voorlichting (Brand-)veilig leven.
 16. Samen in de Wijk: We gaan graag in gesprek!
 17. Helder Vastgoed Onderhoud: Wij bieden all round timmerwerken en kennis aan.
 18. Kiljan Installatietechniek: Technische werkzaamheden.
 19. Discriminatie.nl: hulp en contacten ter preventie discriminatie.
 20. Omnyacc: Advisering voor verenigingen en stichtingen.
 21. Samen in de wijk: Wij steunen burgerinitiatieven in de wijk
 22. Regio Noordkop: Wij maken een reportage over de Beursvloer
 23. Word Blij: Ik ben Esther, de Blije Mindset Coach. Ik kan iemand begeleiden naar zijn of haar juiste pad vol met zelfvertrouwen en inzichten met meer geluk en blijdschap. Ik bied het traject ‘Blij met Jij’ aan, maar het kan ook een wandelsessie zijn waar ik mijn hond inzet of een hypnose ervaring. 
 24. Aannemersbedrijf Gerard Borst: Wij bieden all round timmerwerken en kennis aan.
 25. Roos Beltman Fotografie: Ik maak sfeerfoto’s van de Beursvloer en ik zorg dat alle matches gefotografeerd worden.

Ook aanmelden? Klik hier!

Deel het bericht:
"Deelnemers Beursvloer Den Helder – Julianadorp 2024"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven