Cyril Kraak stopt als manager Helderse Uitdaging

6 oktober 2023

Cyril Kraak is 5 jaar lang manager van de Helderse Uitdaging geweest. Vanaf het begin heeft zij zich ingezet om de Helderse Uitdaging onderdeel van de Helderse samenleving te laten zijn. En met succes!

“Ik wil iedereen bedanken die in mij heeft gelooft. De afgelopen jaren ben ik met zoveel plezier manager geweest. Ik heb er alles aan heb gedaan om de Helderse Uitdaging om de kaart te zetten, zowel bij het verenigings- en stichtingsleven als bij de ondernemers. Ik vind het super gaaf dat er zoveel partners en sponsoren zijn die de toegevoegde waarde van de Uitdaging zien. En het organiseren van de jaarlijkse Beursvloer was ook elke keer een feestje! Alles wat ik samen met het bestuur en de matchgroep heb bereikt ben ik echt waanzinnig trots op! Nu is het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging ;-). Ik draag het ‘bordje’ over aan Jazz, die ik al jaren ken en waarvan ik weet dat ze de rol van manager fantastisch gaat vervullen. Ik heb haar niet voor niets voorgedragen bij het bestuur! Succes Jazz 🙂 “

Jazz is 1 oktober gestart als manager. Ze stelt zich binnenkort nog voor!

Deel het bericht:
"Cyril Kraak stopt als manager Helderse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven