MATCH! Biljarttafel van Woontij krijgt nieuw onderkomen bij Odensehuis

17 december 2022

De Helderse Uitdaging heeft weer een mooie match weten te realiseren. Zelfs twee.

Stichting Woontij bood via de Helderse Uitdaging een prachtige houten biljarttafel aan. Het Odensehuis Den Helder reageerde op dit aanbod. De mannengroep van het Odensehuis gebruikte nu een klein biljart en waren blij met deze grote biljarttafel. De match was gemaakt. Alleen die biljarttafel weegt minimaal 1000 kilo, hoe krijg je die van de locatie van Woontij bij het Odensehuis? Ook daar had de Helderse Uitdaging een oplossing voor. Molenaar & Leek wilde met veel plezier het vervoer verzorgen. En zo werd op de biljarttafel bij de locatie van Stichting Woontij gedemonteerd door Molenaar & Leek en naar het Odensehuis gebracht.

We hopen dat de mannengroep van het Odensehuis nog vele potjes biljart spelen op hun nieuwe aanwinst! Veel dank aan Stichting Woontij voor het beschikbaar stellen van de biljarttafel en Molenaar & Leek voor het demonteren en vervoer. En Peter van Aalst voor het maken van de leuke foto’s!

Foto boven: Jan van Andel van Woontij haalt samen met Peter en Dave van Molenaar & Leek de top van de biljarttafel eraf.
Foto’s onder: Het Odensehuis is enorm blij met de biljarttafel en er worden al veel potjes gebiljart.

Deel het bericht:
"MATCH! Biljarttafel van Woontij krijgt nieuw onderkomen bij Odensehuis"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven