Bidons voor logeerhuis ‘s Heerenloo

9 juli 2019

Een goed voorbeeld doet goed volgen. Nadat eerst Buurthuis Elto een aanvraag voor bidons had gedaan voor hun Jevak, volgde buurthuis De Viskom. Ook hen konden we blij maken met mooie bidons van Join the Pipe die matchgroepleden Kim Smit en Michael van Alderwegen nog over hadden van GameDay 2018.

Nu doet een goed netwerk wonderen hebben wij inmiddels bij de Uitdaging geleerd. En dat ondervond ook Divera de Ruiter, werkzaam bij het logeerhuis van ‘s Heerenloo dat zich op het woonzorgpark Noorderhaven bevindt. Dit ligt in het rustige Julianadorp. Het logeerhuis is er voor kinderen die wel eens willen weten hoe het is om zonder hun ouder ergens anders te logeren, maar wel begeleiding nodig hebben. Ze kunnen er dan voor kiezen om met regelmaat, bijvoorbeeld een of twee nachtjes per week, een keer in het logeerhuis te logeren. Ze doen samen leuke activiteiten als voetballen en knutselen. Alle kinderen die komen logeren, kunnen er met zekerheid van uitgaan dat ze leuke dingen gaan doen. En ze leren je ook wat jij kunt doen met je vrije tijd en hoe jij om kunt gaan met je beperking.

Net als bij het buurthuis wilde Divera ook graag bidons voor alle kinderen zodat ze minder plastic bekers hoeft te gebruiken en weg te gooien. Haar moeder is vrijwilliger bij Buurthuis De Viskom dus de link was snel gelegd. Gelukkig had Michael van Alderwegen nog wel 35 bidons over en bracht ze persoonlijk langs bij het logeerhuis. Iedereen blij!

Deel het bericht:
"Bidons voor logeerhuis ‘s Heerenloo"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven