Bewoners Zorggroep Tellus kunnen weer veilig naar buiten

11 mei 2020

Zorggroep Tellus schakelde vorige week hulp in van de Helderse Uitdaging. Zij waren op zoek naar een bedrijf dat hen kon helpen aan hekken, zodat de bewoners van locatie De Lichtboei veilig van het mooie weer kunnen genieten op het terras. Binnen no time wisten wij deze hulpvraag te matchen met Oosterbeek & Zn en Helder Vastgoed.

Het zonnetje schijnt en de temperaturen stijgen. In verband met de voorzorgsmaatregelen rondom het Coronavirus zijn de locaties van Zorggroep Tellus gesloten voor mensen van buitenaf en mogen bewoners, voor hun eigen veiligheid en dat van medebewoners, niet (zelfstandig) naar buiten. Maar daar is nu verandering in gekomen!

Snel geregeld
Bestuurder Wilco van der Most is blij verrast: “Toen de Helderse Uitdaging onze aanvraag binnen kreeg, zijn ze meteen aan de slag gegaan. Binnen een paar uur kregen we al een toezegging.” Jack Oosterbeek, eigenaar van Oosterbeek & Zn en Marco van Stenis, projectleider Helder Vastgoed: “Over deze aanvraag hoefden wij niet eens na te denken. Natuurlijk doe je dit! We hebben er speciaal nieuwe hekken voor besteld en die meteen geplaatst toen ze binnen waren. Leuk om te zien dat Zorggroep Tellus zelf het terras en de hekken hebben opgevrolijkt met planten en doeken. En als je ziet hoe dankbaar de bewoners zijn, daar doen we het voor!”

Eindelijk weer naar buiten
De dames Hengeveld, Vos, De Veer en De Wit genieten zichtbaar van het zonnetje op hun gezicht. Ze zijn Jack Oosterbeek en Marco van Stenis enorm dankbaar voor het belangeloos plaatsen van de hekken. “En hierbij spreken we voor alle bewoners!” aldus het viertal. Auke de Jong, locatiemanager van De Lichtboei: “De bewoners vinden het heerlijk dat ze weer buiten kunnen zitten én ze hun familie op deze manier toch even gedag kunnen zeggen. Fantastisch dat dit zo snel geregeld is.”


Op de foto: Jack Oosterbeek van Oosterbeek & Zn, Marco van Stenis van de Woningstichting Den Helder/Helder en Cyril Kraak, manager van de Helderse Uitdaging maken een gezellig praatjes met de vier bewoonsters, de dames Hengeveld, Vos, De Veer en De Wit, die genieten van de zon. Fotografie: Bertil van Beek

Deel het bericht:
"Bewoners Zorggroep Tellus kunnen weer veilig naar buiten"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Nieuw lid Matchgroep: Bianca Bakker-Gomes

De Matchgroep brengt maatschappelijke vragen met ondernemend aanbod samen. Ze stellen hun netwerk beschikbaar en stimuleren Helderse bedrijven om maatschappelijk

Scroll naar boven