Beursvloer groot succes met 108 matches die ruim € 50.000,- vertegenwoordigen!

15 maart 2023

“De Beursvloer is zo waardevol. Je ontmoet nieuwe mensen en je krijgt in 1,5 uur zoveel voor elkaar. En dat met gesloten portemonnee!” Ruim 150 deelnemers waren er aanwezig op de derde Beursvloer van de Helderse Uitdaging. En die hebben allemaal goed met elkaar onderhandeld, want wat zijn er veel matches gemaakt! Manager van de Helderse Uitdaging Cyril Kraak: “Wij zorgen dat bedrijven, stichtingen en verenigingen met elkaar in contact komen. De rest volgt vanzelf als je met elkaar in gesprek gaat.” En dat bleek, want nadat burgemeester Jan de Boer via een flinke slag op de gong de Beursvloer opende werd er meteen flink gehandeld en de ene na de andere match gemaakt.

Matches, matches, matches; een paar voorbeelden

Bikestore Julianadorp/Den Helder bood een 10-ritten strippenkaart om je band te plakken aan, waar Esdégé-Reigersdaal graag gebruik van maakte. Ook stelden ze fietsen beschikbaar aan Stichting Taalweek.

De Stadscamping Den Helder maakte een match met Den Helder SUNS. Ze krijgen kaarten voor wedstrijden in ruil voor naamsvermelding.

Nationale Vereniging de Zonnebloem, afdeling Julianadorp heeft een muzikale match gemaakt. Ze krijgen muziekles van Djaa West-Afrikaanse percussie & dans.

Stichting Schoolvoetbal Den Helder was voor het eerst op de Beursvloer en deed goede zaken. Evenema gaat ze helpen met een geluidsinstallatie tijdens de finale en Scholen aan Zee komt met leerlingen helpen het verkeer te regelen en als scheidsrechter!

Aannemersbedrijf Gerard Borst helpt Buurtvereniging Tuindorp met het dak voor de dierenverblijven en Aannemingsbedrijf A. Tuin Den Helder gaat voor Sarkonschool De Vlieberg hun stenen tafeltennistafel verplaatsen.

De Helderse Uitdaging maakte zelf ook mooie matches met Scholen aan Zee. Het Lyceum aan Zee, dat perfect is voor allerlei evenementen, zoals de Beursvloer, werd beschikbaar gesteld. Daarnaast had bestuurder Hans van Beekum docenten en leerlingen opgetrommeld die allen meehielpen in de organisatie van de Beursvloer. Opbouwen, de catering verzorgen, foto’s maken, helpen bij de aanmeldbalie, parkeerregelaars: leerlingen hielpen volop mee. Scholen aan Zee was zelf ook vertegenwoordigd op de Beursvloer. Zij maakten tal van matches met zowel het bedrijfsleven als verenigingen en stichtingen!

Het resultaat

In anderhalf uur tijd zorgden de organisaties en bedrijven voor 108 matches op het gebied van kennis, menskracht, materiaal of diensten. Allemaal met gesloten beurs. Zowel matches tussen bedrijven en organisaties als tussen organisaties onderling droegen bij aan dit fantastische resultaat met een maatschappelijke waarde van € 53.575,-.

Beursvloer Den Helder-Julianadorp 2024

De Helderse Uitdaging biedt maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Dit gebeurt het hele jaar door via de website  maar ook tijdens de jaarlijks terugkerende Beursvloer. Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs. In 2024 organiseer de Helderse Uitdaging weer een Beursvloer. De datum wordt later dit jaar bekend gemaakt. Hou hiervoor de website in de gaten: www.helderseuitdaging.nl.

Deel het bericht:
"Beursvloer groot succes met 108 matches die ruim € 50.000,- vertegenwoordigen!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven