Beursvloer Den Helder-Julianadorp op woensdag 15 maart

11 januari 2023

De Helderse Uitdaging organiseert voor de derde keer de Beursvloer Den Helder-Julianadorp. Woensdag 15 maart kunnen verenigingen en stichtingen matches maken met ondernemers op het Lyceum aan Zee. Manager Cyril Kraak is enthousiast: ”Het belooft weer een topmiddag te worden! We hopen natuurlijk dat we weer vele aanmeldingen krijgen en we zoveel mogelijk mooie maatschappelijke matches maken!”

Op de Beursvloer Den Helder-Julianadorp worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten ze op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs.  Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.

Waardevol voor bedrijven en ondernemers

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Denk aan hulp bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten.

Waardevol voor verenigingen en stichtingen

Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie heb je altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.

Meer weten over de Beursvloer Den Helder – Julianadorp? Ga naar www.helderseuitdaging.nl/beursvloer en meld je aan!

Deel het bericht:
"Beursvloer Den Helder-Julianadorp op woensdag 15 maart"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven