Beursvloer Den Helder bij Lyceum aan Zee

10 september 2020

Woensdag 4 november organiseren wij in samenwerking met Scholen aan Zee de tweede Beursvloer, hét lokale matchevenement waar we bedrijven verbinden met maatschappelijke organisaties.
Op de Beursvloer bieden bedrijven, serviceclubs, onderwijsinstellingen, ondernemersverenigingen en overheid hun kennis, kunde, middelen, materialen, helpende handen en netwerk aan. Dit aanbod wordt geprobeerd te matchen met de hulpvragen van maatschappelijke organisaties. Zij ontmoeten elkaar op het Beursvloer evenement. Als dank voor het aanbod levert de maatschappelijke organisatie een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen.
Wanneer? Woensdag 4 november 2020
Waar? Lyceum aan Zee, Drs. Bijlweg 6 in Den Helder
Hoe laat? Om 16.00 uur openen wij de Beursvloer en om 18.00 uur maken we de eindstand bekend
Stel je vraag!

Heb jij vanuit jouw vereniging, stichting of organisatie een vraag? Laat het ons weten, dan gaan wij op zoek naar een ondernemer met wie je op de beursvloer een mooie match kan maken!

Stel aanbod beschikbaar!
Heb jij als ondernemer nou een mooi aanbod? Dit kan zijn op het gebied van kennis, producten, diensten of materialen en vind je het leuk om op de Beursvloer Den Helder te staan? Laat het ons weten en we reserveren een mooi plekje voor je!

Aanmelden?
Deelname is helemaal gratis. Aanmelden voor de Beursvloer is verplicht en vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen er helaas maar 2 personen per organisatie deelnemen.

[button link=”https://helderseuitdaging.nl/aanmelden-aanbod/” type=”big” color=”green”] Aanmelden aanbod[/button]

[button link=”https://helderseuitdaging.nl/aanmelden-vraag/” type=”big” color=”red”] Aanmelden vraag[/button]

Deel het bericht:
"Beursvloer Den Helder bij Lyceum aan Zee"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven