Beursvloer 2020 wordt november matchmaand

13 oktober 2020

Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om dit jaar de Beursvloer te organiseren. Omdat er wel al veel vraag en aanbod was aangemeld en wij dit niet verloren willen laten gaan, dopen we november om tot november matchmaand!

Tijdens de november matchmaand gaat de matchgroep (een groep gedreven mensen uit het bedrijfsleven) proberen zoveel mogelijk matches te realiseren. We doen dit door bedrijven te benaderen en ze te vragen of zij dit met gesloten beurs willen doen. Dus eigenlijk volgens de methode zoals de Helderse Uitdaging het hele jaar door werkt. Maar tijdens de november matchmaand zetten we er nog een extra tandje bij!

Win-winsituatie
Een succesvolle match is een win-winsituatie voor zowel de maatschappelijke organisatie als de ondernemer! Waarom? Voor de maatschappelijke organisatie gaat een vraag/wens in vervulling. Voor de ondernemer is het een praktische invulling van maatschappelijk betrokken ondernemerschap, het geeft het een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen, het levert het leuke publiciteit op en je krijgt tegenprestatie vanuit de maatschappelijke organisatie.

Meehelpen aan de november matchmaand?
Bekijk hieronder alle vragen die zijn binnen gekomen. Ken of ben jij iemand die een aanvraag kan realiseren? Neem dan contact op met onze manager Cyril Kraak via info@helderseuitdaging.nl.

 1. AnimaTeam wil graag meer weten over het opzetten van een vereniging/stichting en wat daarin de mogelijkheden zijn.
 2. Stichting Speelgoedbank Den Helder zoekt een nieuwe ruimte met een lage huur in de centrum binnen de Linie.
 3. Solar Team Lyceum aan Zee is op zoek naar bedrijven die hen verder kunnen helpen met de bouw van hun waterstof/zonneboot.
 4. Odensehuis Den Helder is op zoek naar aankleding van hun terras, bijvoorbeeld potten en planten. Het mag ook in de vorm van een workshop met hun bezoekers zodat ze zelf de aankleding kunnen maken.
 5. Odensehuis Den Helder is op zoek naar mensen die activiteiten willen geven, bijvoorbeeld een kookworkshop, tai chi, of het maken van een kerststuk. Alles is welkom. Ook willen ze graag hun terras vergroten. Aan de schaduwzijde van het Odensehuis hebben ze nu een strook van 3 tegels, het zou fijn zijn dat deze wordt vergroot zodat ze op warme dagen ook aan de schaduwzijde kunnen zitten. Op dit moment beschikken ze ook niet over parasols, 1 of 2 grote zou erg fijn zijn.
 6. Ontmoetingscentrum de Verbinding-Wonen Plus Welzijn heeft behoefte aan een “koel vitrinekast” (afmeting ± H-2 meter breed 80 cm en diep 80 cm) voor het koel houden van onze drankjes bestemd voor de gasten bij hun activiteiten.
 7. Stichting Vrienden van Den Helder wil graag beachflags, advies over en eventueel hulp bij aanvraag BTW plichtig en ANBI status en een modern ledenadministratie systeem.
 8. Consuminderhuis het FUNdament zoekt zowel ondersteuning bij de workshops (spullen, vrijwilligers) als bij de consuminderkringen (kennis, samenwerking).
 9. De Stadscamping is op zoek naar een opslagruimte in Den Helder, geen voorkeur voor een buurt of wijk. De opslag zal gebruikt worden voor spullen van de Stadscamping, waarvan de meeste dingen niet veel waarde hebben, maar veel ruimte in beslag nemen. Er kan een kleine vergoeding betaald worden, echter hebben zij geen budget voor honderden euro’s per maand.
 10. Het Inloophuis organiseert allerlei activiteiten voor hun gasten die helpen bij de acceptatie, verwerking en dragelijk maken van hun ernstige ziekte. Zo bieden ze ook massages aan voor mensen met kanker. Voor deze behandeling hebben ze een verwarmde, elektrische massagetafel. In het verlengde daarvan hebben ze een wascombinatie nodig die kan wassen op hoge temperatuur voor het wassen van de handdoeken en hoezen ten behoeve van mensen met chemo.
 11. Humanitas Kop van Noord-Holland heeft hulp nodig bij diverse projecten die zij organiseren. Ze zijn op zoek naar: kinderboeken, een partij die het buffet/lunch kan verzorgen tijdens het vrijwilligersfeest, trainingen op gebied van welzijn/ondersteuning/organisaties, advertenties en artikelen in tijdschriften/kranten/websites, ondersteuning bij werving vrijwilligers, materialen (cadeaubonnen) beschikbaar stellen voor dag van de vrijwilliger, ondersteuning tijdens campagne, helpen opzetten campagne, vlog camera voor het maken van vlogs, ondersteuning bij het maken van vlogs, vrijwilligers voor onze maatjesprojecten, ondersteuning bij het schrijven van ervaringsverhalen en extra telefoons voor vrijwilliger coördinatoren/telefonisch huisbezoek.
 12. Stichting Inloophuis De Uitkomst is een stichting in oprichting. Zij zijn op zoek naar bestuursleden die het bestuur willen versterken, in ieder geval een secretaris en penningmeester. De functies zijn op vrijwillige basis.
 13. Tour de Lasalle wil meer rondom de Tour organiseren dan alleen de wedstrijd. Op de zondag m.n. een fit en gezondheidsplein wat ze aan willen kleden met allerlei fiets gerelateerde, activiteiten. Daarvoor hebben ze ondersteuning nodig in materiaal en vrijwilligers.
 14. Het Internationaal Vrouwen Centrum heeft veel om trots op te zijn, een wetenschappelijk gevalideerd internationaal participatieladder model, erkenning in Europa als best practice adult education, hoog percentage vrouwen die in hun kracht worden gezet en uitstromen naar werk, etc., maar op de een of andere manier weten we dit niet voldoende uit te dragen. We zouden hierom graag promotieondersteuning willen hebben om het IVC beter op de kaart te zetten. Hoe pakken we dit aan? Welk bedrijf zou ons hierbij kunnen helpen en ondersteunen in een promotie campagne?
 15. Den Helder SUNS is op zoek naar 2 fietsen voor 2 spelers.
 16. Sjaak Pach stichting zoekt een bedrijf die met een vrachtwagen hun spullen (rolcontainers) voor hun vaarweek in 2021 naar het schip kan brengen en na de vaarweek weer kan terug brengen naar Den Helder. Ook willen ze graag nieuwe statuten laten opstellen door een notaris, die voldoen aan de regels van het CBF. En als laatste zijn de op zoek naar een drukkerij die folders wil drukken.

Deel het bericht:
"Beursvloer 2020 wordt november matchmaand"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven