Bert de Groot ook in matchgroep!

12 november 2019

Wie ben je?

Ik ben Bert de Groot, geboren op 30 oktober 1969 te Hardegarijp. Sinds 1985 ben ik een trotse inwoner van Den Helder. Op 15 December 1989 ben ik getrouwd met Linda Castein, een echte jutter. We hebben samen twee geweldige dochters en ondertussen ben ik ook al opa van drie kleinkinderen (waarvan een tweeling).

Waar werk je?

Via de bakkerij en horecavakschool in Leeuwarden en de verhuizing naar Den Helder kwam ik op de Noordster terecht. Ik was van plan bakker te worden om zodoende een paar markten (koek en banket) van mijn opa over te nemen in Friesland. Helaas overleed hij toen ik 16 was en daardoor liep alles anders. Ik ben daarna gelijk op mijn 16e begonnen als vissorteerder op de visafslag en daar werk ik nu al 34 jaar. Ondertussen heb ik het voorrecht om floormanager/bedrijfsleider te zijn op de visafslag. Ik noem het zelf gewoon meewerkend voorman.

Waarom zit je in de matchgroep van de uitdaging?

Iedereen weet ondertussen dat ik via Facebook veel mensen weet en kan bereiken. Dat is in de loop der jaren zo gelopen en gegroeid. Via dit medium is een groot netwerk ontstaan, waardoor heel veel matches mogelijk zijn met behulp van de inwoners uit Den Helder, Julianadorp en ver daarbuiten. Dat is ook de reden dat ik gevraagd ben om deel uit te maken van de matchgroep. En op deze vraag heb ik graag ja gezegd. Het is een voorrecht om anderen te helpen als dat in je mogelijkheden ligt.

Wat maakt voor jou de uitdaging bijzonder?

We hebben allemaal wel eens hulp nodig. Soms in kleine dingen en soms wat grotere zaken. Wat is het dan geweldig als iemand je kan helpen in die situatie. Het bijzondere van de uitdaging is dat we allemaal een schakel kunnen zijn in het helpen van iemand anders. Oprecht iemand helpen zonder daar iets terug voor te verlangen. Het is ook geweldig dat ” overtollige” of niet gebruikte spullen terecht komen bij degene die het direct kunnen gebruiken.

Wat zou jij met de uitdaging willen bereiken?

Dat we iedereen kunnen helpen die hulp nodig heeft. Ik hoop ook dat we altijd snel mooie oplossingen en matches kunnen maken. En met de inzet van veel vrienden moet dat zeker lukken!

Deel het bericht:
"Bert de Groot ook in matchgroep!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven