Berrie Woord treedt toe tot bestuur

7 januari 2020

Met ingang van 1 januari 2020 heeft de Helderse Uitdaging er maar liefst twee nieuwe bestuursleden bij: Sander de Roos en Berrie Woord. We zijn enorm blij dat beiden ons bestuur gaan versterken en stellen ze daarom graag aan jullie voor!

Wie ben je: Ik ben Berrie Woord, 24 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in Den Helder. Ik omschrijf mijzelf als een energieke, positieve en enthousiaste man met een gezonde drive tot actie.

Waar werk je: Ik werk als Financieringsspecialist Grootzakelijk bij de Rabobank, waar ik ontzettend veel plezier en uitdaging haal uit de financieringsvraagstukken van toonaangevende bedrijven.

Waarom zit je in het bestuur van de Uitdaging: Den Helder is een prachtige stad, waar ik met veel plezier woon. Van lokale initiatieven krijg ik energie en ik ben dan ook graag betrokken bij de vooruitgang van de stad Den Helder. In het bestuur van de Helderse Uitdaging krijg ik de kans om verbinding en samenhang te creëren tussen het bedrijfsleven en verenigingen en stichtingen. Met als uiteindelijke doel: Den Helder vooruit helpen.

Wat maakt voor jou de Uitdaging bijzonder: Ik vind het bijzonder dat ik de kans krijg om mij in te zetten voor Den Helder, op een manier waarbij ik direct betrokken ben met de stappen die we in Den Helder kunnen maken.

Wat zou jij met de uitdaging willen bereiken: Het zou geweldig zijn om in het aankomende jaar een zodanig netwerk van kennis, materialen en samenwerking te creëren, waarbij je als ondernemer én vereniging/stichting in Den Helder eigenlijk niet meer zonder de Helderse Uitdaging kan.

Deel het bericht:
"Berrie Woord treedt toe tot bestuur"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Scroll naar boven