Onze activiteiten en evenementen

Vind je ook op social media

Aankomende activiteiten

en een terugblik op evenementen die al plaats vonden

Hieronder vind je alle activiteiten die we gepland hebben om Maatschappelijke Organisatie en Maatschappelijk Verbonden Ondernemers bij elkaar te brengen. Vragen over of ideeën voor evenementen? Neem dan contact met ons op.

Evenementen voor de boeg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Beursvloer Den Helder - Julianadorp

Beursvloer Den Helder - Julianadorp

10-11-21 15:30 - 10-11-21 18:30

Lyceum Aan ZeeDrs. F. Bijlweg 10Den Helder,1784 MC Route

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de Beursvloer Den Helder op woensdag 10 november. Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar.
De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier. Tijdens de energieke, twee uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond, kan elkaar vinden in thema-hoeken en andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen.
... Meer bekijkenMinder bekijken

7 geïnteresseerd  ·  1 gaat

Terugblik op wat we eerder al deden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
GEANNULEERD: Beursvloer Den Helder - 2e editie

GEANNULEERD: Beursvloer Den Helder - 2e editie

04-11-20 16:00 - 04-11-20 18:00

Lyceum Aan ZeeDrs. F. Bijlweg 10Den Helder,1784 MC Route

Helaas hebben wij in overleg met scholen aan zee besloten om de beursvloer van 4 november te annuleren. Het is op dit moment niet verantwoord om dit evenement te organiseren met de aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus.

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gebeurt allemaal tijdens de Beursvloer Den Helder op woensdag 4 november. Op deze maatschappelijke beurs komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar. En alles met gesloten beurs. Meer informatie vind je op helderseuitdaging.nl/beursvloer-2020/
... Meer bekijkenMinder bekijken

8 geïnteresseerd  ·  5 gaat
Beursvloer Den Helder

Beursvloer Den Helder

16-10-19 15:30 - 16-10-19 18:30

Beroepsonderwijs aan zeeDrs. F. Bijlweg 10Den Helder,1784 MC Route

Heb je een bedrijf en wil je graag iets betekenen voor de samenleving?
Ben je betrokken bij een stichting, verenging of maatschappelijke organisatie en zoeken jullie samenwerking met het bedrijfsleven?

Doe dan mee aan de Beursvloer Den Helder op woensdag 16 oktober 2019. De Helderse Uitdaging organiseert samen met Beroepsonderwijs aan Zee en Helder Events deze maatschappelijke Beursvloer.

De Beursvloer is hét evenement waar bedrijven, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches.

Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien heb je incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer voor jouw vereniging of stichting een uitkomst zijn!

Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers uit Den Helder die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Er hebben zich inmiddels 20 ondernemers aangemeld, elk met prachtig aanbod. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie.

De Beursvloer Den Helder is de perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties. Meld jouw organisatie dus snel aan! Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht.
helderseuitdaging.nl/beursvloer/aanmelden
... Meer bekijkenMinder bekijken

39 geïnteresseerd  ·  27 gaat
Scroll naar top