Accountantskantoor Omnyacc biedt hun meubilair aan voor Helderse organisaties

6 mei 2019

De Helderse Uitdaging bevindt zich in de gelukkige omstandigheid dat ze vaak mensen blij mogen maken. Dit keer omdat zij het nog prima bruikbare meubilair van Omnyacc mogen aanbieden aan organisaties in Den Helder en Julianadorp.

Grote partij bureaus, tafels, kasten en stoelen beschikbaar
Accountantskantoor Omnyacc gaat hun twee locaties in Den Helder verbouwen en stelt daarom al hun meubilair beschikbaar. Het gaat om een grote partij van totaal 273 stuks, waarvan 9 soorten bureaus, 11 verschillende tafels, 12 soorten kasten en 6 verschillende stoelen. De toewijzing van de meubels gaat op basis van inschrijving en indien er meerdere organisaties interesse hebben in een bepaald meubelstuk, dan wordt er geloot. Al het beschikbare meubilair staat met foto’s en maten op de website van de Helderse Uitdaging bij Vraag en Aanbod.

Inschrijven tot 14 juni
Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Den Helder en Julianadorp die dit meubilair goed kunnen gebruiken hebben tot 14 juni de tijd om zich te melden bij de Helderse Uitdaging via info@helderseuitdaging.nl.

Ophaaldag in september
In de eerste week van september wordt er een ophaaldag georganiseerd en kunnen alle uitgekozen verenigingen hun spullen ophalen.

Deel het bericht:
"Accountantskantoor Omnyacc biedt hun meubilair aan voor Helderse organisaties"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Search

Het laatste nieuws

Scroll naar boven