Twee weken geleden kregen wij een bericht van Ralph Artz van Halfords. Hij was het magazijn aan het opruimen en kwam 37 paar winterhandschoenen tegen. Of wij daar misschien een organisatie blij mee konden maken. Nou, daar zijn wij volgens mij wel goed in, dit soort verbindingen leggen. Een oproep op social media was voldoende, binnen een paar uur hadden twee organisaties zich gemeld. Oei en nu moesten we kiezen. Gelukkig gaven beide organisaties aan dat ze de handschoenen graag wilden delen. En zo konden we Stichting Goederenbank Den Helder en IJsbaan Beatrixstraat blij maken met prachtige gloednieuwe handschoenen!
Stichting Goederenbank Den Helder geeft ze aan de vrijwilligers die helpen, want hun pand aan de Seringenstraat is niet verwarmd om kosten te besparen, dus warme handschoenen komen hier wel heel erg goed van pas.
IJsbaan Beatrixstraat gaat ze gebruiken voor schaatsers die toch hun handschoenen zijn vergeten als ze willen schaatsen, want zonder handschoenen mag je vanuit veiligheid echt het ijs niet op.

Twee blije organisaties en een blije ondernemer! Daar doen we het voor.

Pin It on Pinterest

Share This