Meubilair Omnyacc krijgt tweede leven bij 30 verschillende organisaties

Meubilair Omnyacc krijgt tweede leven bij 30 verschillende organisaties

Omnyacc bood vanwege de verbouwing in beide locaties hun meubilair aan bij de Helderse Uitdaging. Bijna 300 stuks aan bureaus, tafels, kasten, stoelen. Zou er wel interesse in zijn? Nou, dat bleek wel! Maar liefst 30 organisaties schreven zich in. Dinsdag 3 september was de ophaaldag.

Maatschappelijke waarde

Er zijn prachtige matches gemaakt met het meubilair van Omnyacc. Maar liefst 30 verschillende verenigingen en stichtingen kwamen dinsdagochtend 3 september het meubilair ophalen waarvoor ze zich hadden ingeschreven. De Spoorstraat was even tijdelijk geblokkeerd door alle busjes en aanhangers die voor de deur stonden, maar dat nam iedereen op de koop toe. Alle 30 matches vertegenwoordigen bij elkaar een maatschappelijke waarde van maar liefst € 23.744 , -.  “Wauw, daar zijn we wel enorm trots op zijn hoor!” vertelt Cyril Kraak, manager van de Helderse Uitdaging.
 

Blije gezichten

“Het is waanzinnig dat we zoveel organisaties blij hebben kunnen maken met alle meubels. Al die blije mensen, daar doe je het toch voor! Van MSV Zeemacht afdeling Sport en Spel 65+ kreeg ik net nog een e-mail waarin ze bedanken voor de mooie kasten. En Sint Nicolaas Genootschap vertelde dat ze echt zo blij zijn met alle meubels. Dat hadden ze zelf nooit kunnen aanschaffen, dat is echt veel te prijzig. Alle organisaties zijn zo dankbaar. En dat is allemaal te danken aan Omnyacc. En met name John van der Graaf, waarmee ik heel wat uurtjes heb gemaild en gebeld om alles in goede banen te leiden.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This