Maak kennis met Ilse Kootkar, ons nieuwe matchgroeplid!

Maak kennis met Ilse Kootkar, ons nieuwe matchgroeplid!

Wie ben je:

Ilse Kootkar, geboren 2 oktober 1968 als echte Jutter in Den Helder. Groot fan van onze geweldige stad Den Helder en heb als hobby fotografie en natuur.

Waar werk je:

Ik werk bij Majesta dierencrematorium in Schagerbrug en ben daarnaast bestuurslid bij Vogelasiel de Paddestoel, Stichting DWO (dierenwelzijn organisaties) en Racing Aeolus.

Waarom zit je in de matchgroep van de Uitdaging:

Omdat deze opstap het voor verenigingen en stichtingen het een stuk gemakkelijker maakt. Jarenlang als bestuurslid van diverse stichtingen (Dierenambulance, Vogelasiel, DWO) hard moeten lobbyen om aan spullen of kennis te komen. Vaak ontbreekt geld dus voel je je op een gegeven moment echt zo’n bedelaar dat je haast niks meer durft te vragen. Ik vind dit een super goed initiatief en weet zeker dat het werkt!

Wat maakt voor jou de Uitdaging bijzonder:

Het “ons” gevoel! Samen sta je sterk en met deze bijzondere en uiteenlopende groep mensen kun je niet anders dan slagen!

Wat zou jij met de uitdaging willen bereiken:

Dat we veel verenigingen en stichtingen kunnen helpen en dat we veel mooie matches kunnen en mogen realiseren. Uit ervaring weet ik dat de wil er vaak is maar dat men niet precies weet hoe. Dan hoop ik dat deze mensen mij/ons weten te vinden zodat we met elkaar de perfecte match kunnen maken!

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This