Gemeente Den Helder tekent voor 3 jaar founding partnerschap bij

Gemeente Den Helder tekent voor 3 jaar founding partnerschap bij

De afgelopen maanden hebben we flinke stappen gemaakt. We maken de ene na de andere match en er hebben zich al vele ondernemers aangesloten als vriend, partner of sponsor. Maatschappelijke organisaties weten de weg naar de Helderse Uitdaging steeds beter te vinden. Dat ziet ook de gemeente en daarom maakte wethouder Pieter Kos bekend dat zij de komende drie jaar founder blijven. 

Welvarender stad
Pieter Kos: “De Helderse Uitdaging stimuleert maatschappelijk betrokken ondernemen binnen de gemeentegrenzen. Het hogere doel is bijdragen aan een welvarender stad. In het eerste half jaar is er al een maatschappelijke waarde van bijna € 90.000, -gerealiseerd. Dat is een teken dat de Helderse Uitdaging een behoefte vervult van zowel maatschappelijke organisaties als ondernemers.”

Mooi resultaat
Voorzitter Karin van Harteveld is ontzettend trots: “Er zijn in het afgelopen half jaar mooie nieuwe verbindingen, samenwerkingen en matches tot stand gebracht. Hier heeft onze manager Cyril Kraak een grote rol in gespeeld, maar ook de matchgroep en mijn mede bestuursleden hebben hard gewerkt. Mooi dat we nu al resultaat boeken. En we zijn natuurlijk enorm blij met de ondersteuning van de gemeente hierin. Betrokkenheid maakt Den Helder zoveel mooier.” 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This