Den Helder Suns en Helderse Uitdaging, een maatschappelijke match

Den Helder Suns en Helderse Uitdaging, een maatschappelijke match

Het is misschien op het eerste gezicht niet een voor de hand liggende samenwerking: Den Helder Suns en de Helderse Uitdaging. Maar als je beter kijkt zie je dat beide organisaties een belangrijke gemene deler hebben. Ze willen allebei een maatschappelijke bijdrage leveren aan de samenleving in Den Helder. Daarom zijn de organisaties partner.

Matches met gesloten beurs

De Helderse Uitdaging bemiddelt tussen het bedrijfsleven en (maatschappelijke) organisaties om gezamenlijk te werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ze realiseren matches tussen vragen van verenigingen en stichtingen en aanbod van het bedrijfsleven. Het gaat om de inzet van kennis, goederen en diensten. Alles gebeurt met een gesloten beurs.

Sport als bindmiddel

Den Helder Suns werkt met het eredivisieteam aan een gezonde samenleving en biedt daarnaast mensen via sport een betere plek in de maatschappij. Sport is namelijk een fantastisch sociaal bindmiddel. Met Suns Assist dragen zij onder andere met een uitgebreid clinicprogramma bij aan een gezondere samenleving, meer sociale binding en het versterken van een positieve beeldvorming van de stad.

Samen sterker

De Helderse Uitdaging en Den Helder Suns versterken elkaar op een maatschappelijke manier. Zo heeft de Helderse uitdaging een match gerealiseerd voor de Suns met de Schakel Wonen en Slapen. Die heeft Suns geholpen met het inrichten van spelersappartementen van de basketballers. Als dank komt het logo van de Uitdaging aankomende jaar op de shirts van de spelers. Ook bieden de Suns vrijkaarten aan voor iedere organisatie die met de Helderse Uitdaging een match maakt. Daarnaast zijn de Suns aanwezig op de Beursvloer Den Helder met mooi aanbod voor andere organisaties: vrijkaarten, een ‘meet and greet’ en een clinic.

Een win-win samenwerking is, zonder dat er geld over tafel rolt. Zo doen we dat!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This