Accountantskantoor Omnyacc biedt hun meubilair aan voor Helderse organisaties

Accountantskantoor Omnyacc biedt hun meubilair aan voor Helderse organisaties

De Helderse Uitdaging bevindt zich in de gelukkige omstandigheid dat ze vaak mensen blij mogen maken. Dit keer omdat zij het nog prima bruikbare meubilair van Omnyacc mogen aanbieden aan organisaties in Den Helder en Julianadorp.

Grote partij bureaus, tafels, kasten en stoelen beschikbaar
Accountantskantoor Omnyacc gaat hun twee locaties in Den Helder verbouwen en stelt daarom al hun meubilair beschikbaar. Het gaat om een grote partij van totaal 273 stuks, waarvan 9 soorten bureaus, 11 verschillende tafels, 12 soorten kasten en 6 verschillende stoelen. De toewijzing van de meubels gaat op basis van inschrijving en indien er meerdere organisaties interesse hebben in een bepaald meubelstuk, dan wordt er geloot. Al het beschikbare meubilair staat met foto’s en maten op de website van de Helderse Uitdaging bij Vraag en Aanbod.  

Inschrijven tot 14 juni
Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties uit Den Helder en Julianadorp die dit meubilair goed kunnen gebruiken hebben tot 14 juni de tijd om zich te melden bij de Helderse Uitdaging via info@helderseuitdaging.nl.

Ophaaldag in september
In de eerste week van september wordt er een ophaaldag georganiseerd en kunnen alle uitgekozen verenigingen hun spullen ophalen.

12 Reacties

 1. I. Ruijsestein

  Graag zouden wij in aanmerking komen voor 10 stoelen tbv de bestuurskamer van D.S.O handbal Den Helder.

  Antwoord
  • webpartner

   Jullie hebben een e-mail ontvangen hierover.

   Antwoord
 2. Denise

  Goedemiddag,

  Ik ben geïnteresseerd in alle soort kantoorartikelen (bureau, tafel stoel)

  Antwoord
  • webpartner

   Dag Denise, voor welke vereniging of stichting heb je het meubilair nodig en kan je specifiek aangeven voor welk meubilair je dan in aanmerking wil komen?

   Antwoord
 3. Jan Lagerveld

  Goedemorgen,

  Is het ook mogelijk om als bedrijf diverse bueaus, kasten e.d. te kopen of is dit alleen voor organisaties en verenigingen.

  ik hoor het graag van u.

  met vriendelijke groeten,
  Jan Lagerveld
  teamleider facilitair
  Zorggroep Tellus

  Antwoord
  • webpartner

   Goedemorgen meneer Lagerveld, het aanbod is alleen voor verenigingen en stichtingen, maar ik heb u een e-mail gestuurd met verdere uitleg.

   Antwoord
  • Martine Tdlohreg

   Wat een suoer actie!
   Eij zouden heel graag in asnmerking komen voor de 5 kleine roldeurkasten van 72×80
   Dit omdat deze bij omze handbalverenging JHC precies innde kleedkamers zouden passen om onze tenue’s in te doen!

   Antwoord
 4. Koert Angevare

  In Julianadorp is sedert twee jaar de fotowerkgroep Julianadorp actief. Begonnen met twee leden inmiddels gegroeid naar 25 leden,
  Het komende seizoen veranderen wij van gebruikerslocatie, wij gaan een ruimte inrichten voor onze activiteiten en onder de hoede van Kunstzin in Julianadorp.
  Van Kunstzin krijgen wij de nodige tafels en stoelen om te gebruiken. Wij beschikken echter nog niet over kasten om onze materialen netjes in op te bergen.
  Graag zouden wij in aanmerking komen voor een drietal (als het kan hoge) kasten om ons fotomateriaal etc in op te bergen.

  Antwoord
  • webpartner

   Hartelijk dank voor uw inschrijving voor het meubilair dat Omnyacc aanbiedt.

   Verenigingen en stichtingen hebben tot en met 14 juni de tijd om zich in te schrijven voor het meubilair. Als er meerdere inschrijvingen op een object zijn dan wordt er verdeeld en/of geloot.

   Op dinsdag 18 juni ontvangt u van mij een e-mail over de uitkomst hiervan en de exacte datum, begin september, dat het meubilair opgehaald kan worden.

   Antwoord
 5. Monique van Pappelendam

  Goedemorgen. Ik ben geen stichting of vereniging, maar kleine zelfstandige. Ik zou graag een hoekbureau en 2 kasten willen kopen. Is daar een mogelijkheid voor?
  Vriendelijke groet, Monique

  Antwoord
 6. Ingrid Ruijsestein

  Graag zouden wij ook nog in aanmerking willen komen voor een afsluitbare hoge kast voor DSO handbal Den Helder.

  Antwoord
 7. Khosrou

  Goedemorgen,

  Aangezien we een internet startup zijn zouden we graag in aanmerking willen komen voor 2 tafels en 2 stoelen. Hebben jullie ook een whiteboard?

  Groeten.

  Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This